Tripleții familiei Cazacu l-au întâlnit pentru prima dată pe Moș Crăciun

Tripleții familiei Cazacu l-au întâlnit pentru prima dată pe Moș Crăciun

Emilia, Amelia și Sorin au apărut în fața publicului larg acum două săptămâni, la sărbătoarea Crăciunul Copiilor. Au doar 7 luni și sunt păziți de părinți ca ochii din cap, fapt pentru care nu i-au expus comentariilor și nu au apărut în presă până acum.

Revista Odoraș i-a convins pe părinți totuși să împartă cu noi un pic din magia emoțiilor, trăite de sărbători.

”Aceste sărbători sunt speciale. Este primul Crăciun și Revelion pe care l-am sărbătorit în șase. Este un fel de bilanț și o realizare a celor întâmplate pe parcursul anului. Este momentul în care frica, care s-a instalat la vestea că vom avea tripleți, a dispărut. Este momentul în care ochișorii și zâmbetele acestor trei îngerași ne luminează viețile și ne dau puteri să credem în vise. Ne încearcă emoții noi și frumoase, care nu se vor repeta și pe care vrem să le trăim din plin”, ne-a spus mămica Ludmila, cu lacrimi de bucurie în ochi.

Sărbătorile au început cu o ședință foto, tare drăgălașă și un pic obositoare pentru micile modele, dar foarte emoționantă pentru părinți. Apoi a urmat prima întâlnire cu Moș Crăciun. Chiar dacă încă nu realizează exact cine a fost acel personaj care le-a adus daruri muzicale, cu siguranță că vor fi curioși, peste câțiva ani, să afle de la fratele mai mare cum a fost această primă întâlnire.

Sebastian, primul copil al familiei Cazacu, este foarte fericit și mândru că are trei frați mai mici. Este un adevărat cavaler și ajutor de nădejde pentru mămica. Este mereu gata să stea cu micile prințese și să le răsfețe sau să discute ca între bărbați cu Sorin.

Anume Sebastian și cu tăticul Victor au fost cei care au încurajat-o pe mămica și au fost alături de ea pe tot parcursul sarcinii, dar și a primei perioade, când bebelușii au venit pe lume.

”Nu e ușor! Dar ce poate fi mai frumos decât să realizezi că ai o comoara așa de mare în casă. Că nu îți ajung mâini să îți cuprinzi comorile și să te pierzi în ochișorii lor, găsind acolo toată liniștea și bucuria de pe pământ!” a spus tăticul Victor.

Acum, că sunt mai mulți și deci mai puternici, părinții promit să aibă grijă cum știu mai bine de toți cei patru copii și să le dăruiască o copilărie fericită, iar sărbătorile să fie la fel de calde, luminoase și pline de zâmbete.

Revista Odoraș felicită familia Cazacu cu sărbătorile de iarnă și le dorește în noul an, multă putere, răbdare și oameni dragi, cu suflet mare, alături! La mulți ani! 

 

 

Decor: Black Cat studio

Fotograf: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu

Închide