O bloggeriță și-a arătat corpul după operația cezariană: Burta mea arată de parcă aș fi încă însărcinată în 5 luni

O bloggeriță și-a arătat corpul după operația cezariană: Burta mea arată de parcă aș fi încă însărcinată în 5 luni

Una dintre cele mai așteptate nașteri din social media românească a avut loc în urmă cu câteva zile. Protagonista este bloggerița Alina Ceușan, care nu a ezitat să fie extrem de deschisă cu internauții și să le arate și partea mai puțin roz a maternității.

„După 12 ore de travaliu, după o oră de împins și o operație de cezariană, vi-l prezint pe bebelușul Rock Tișa. 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci ai fost tu tot acest timp, înăuntru»”, a scris Alina pe o rețea de socializare.

 

La doar câteva zeci de ore după naștere, aceasta a ținut să expună în spațiul public cum arată corpul ei după nașterea prin operația cezariană. Alina le-a încurajat pe mamele care trec prin același lucru să fie încrezătoare că totul va reveni la normal în ceea ce privește imaginea lor.

„Câteva poze reale cu mine pe care am ținut neapărat să le vedeți: cum arată corpul meu acum la două zile după ce i-am dat naștere lui Rock. Suntem în continuare în spital, port pantaloni lejeri și absorbante pentru sâni, mușchii mei abdominali par inexistenți, burta mea arată de parcă aș fi încă însărcinată în 5 luni, iar uterul mi se contractă de fiecare dată când alăptez.(…) Dați-vă timp, mamelor. A durat 9 luni să ajungeți să dați naștere și va dura la fel de mult pentru a ajunge înapoi la imaginea voastră inițială.” a scris Alina pe contul ei de Instagram.

Sursa: instagram.com, obiectivnews.ro

Adaugă comentariu