Bunele maniere pentru copii

CUVINTELE MAGICE - de ce avem nevoie de ele?

Anume cuvinte rostite în momentele potrivite sunt cu adevărat ”magice”. Ele aduc fericirea și bucuria celor cărora le sunt adresate, mai ales dacă sunt spuse din toată inima. Aceste cuvinte nu sunt doar simple formalisme impuse de regulile de politețe, ci sunt cheile potrivite ce pot deschide uși către cei din jurul nostru. “Mulțumesc”, “Te rog!”, “Scuze” etc. Spuse la momentul potrivit, pot face adevărate minuni.

 

Dacă, noi, maturii, le folosim în conversația zilnică cu copiii, cu siguranță ele vor apărea foarte curând și în vocabularul copiilor. Doar ele sunt cuvinte magice. Dar ce fel de copilărie fără magie? Atunci când copilul vine și îți spune, scuze mami, sau, scuze tati, așa-i că te topești? Cred că te-am convins!

 

Noi am făcut un video scurt, care te va ajuta să creezi magie în relația cu copiii tăi.

Complicele care ne-a ajutat este o fetiță de doar 9 anișori, o actriță înnăscută. Se numește Feyzana Ylmaz -  o fire foarte creativă, prietenoasă, mărinimoasă și sârguincioasă. Este în clasa a III-a a liceului privat Da Vinci din Chișinău, dar pe lângă studii are foarte multe ocupații pe care le face încă de pe când era pici de grădiniță.

 

Cântă de la numai 2 ani și 7 luni, dansează, face modeling, pian, teatru și canto. Feyzana e un argint viu care reușește peste tot și leagă ușor prietenii cu toți semenii ei. Pentru că știe foarte bine să folosească Cuvintele magice: