Concurs încheiat: Câștigă produse pentru îngrijire de la Saforelle

Revista online pentru părinți „Odoraș” și Saforelle te invită să participi la concurs! Ai șansa să fii unul dintre cei 6 câștigători și să câștigi o cremă sau un gel marca Saforelle. Datorită formulei delicate şi fără săpun, gelul și crema Saforelle sunt adaptate utilizării zilnice şi respectă echilibrul natural al pielii. Aceste produse sunt testate medical și calmează iritaţiile în perioadele de disconfort.

 

Participă la CONCURS și câștigă produse pentru îngrijire de la Saforelle

1. Dă Like şi Share fotografiei de concurs AICI

2. Etichetează în comentarii 3 prieteni cărora le recomanzi produsele Saforelle – AICI

3. Dă un Like paginii ODORAŞ.

 

Concursul se desfășoară în perioada 7- 17 noiembrie 2019

Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul site-ului de cifre aleatorii Random.org și anunțați pe 18 noiembrie, pe pagina www.odoras.md, rubrica Concursuri.

 

 IMPORTANT:

- Pentru a participa la concurs trebuie să respectaţi toate cerinţele incluse în descriere;

- Distribuirea fotografiei de concurs trebuie să fie Publică;

- La concurs pot participa doar locuitorii Republicii Moldova.

 

PREMII

6 câștigători vor fi selectați în urma concursului: 6 premii – trei geluri Saforelle pentru igiena intimă și corporală și trei creme calmante Saforelle pentru îngrijirea intimă și corporală.

Saforelle gel - este special conceput pentru toaleta intimă și corporală a pielii sensibile și iritate.
Saforelle curăță delicat și calmează iritațiile și disconfortul din zona intimă. Saforelle se recomandă ca adjuvant în tratamentul iritațiilor cutanate datorită ph-ului său ușor alcalin și formulei îmbogățite cu extract de brusture, agenți emolienți și de hidratare. Saforelle este adaptat în mod special utilizării zilnice și respectă echilibrul natural al zonei intime.

Saforelle cremă calmantă - este special concepută pentru calmarea iritațiilor și disconfortului din zona intimă și a pielii sensibile, uscate sau iritate. Potențează acțiunea tratamentului specific  antimicotic, micșorează pruritul și senzațiile de arsură în zona intimă. Saforelle cremă catifelează și calmează pielea pe toată durata zilei și menține zona intimă hidratată.

CÂȘTIGĂTORI!

1. Cristina Beschieru Cardaniuc - nr.117

2. Aliona Carțîn Breganr.115

3. Andy Ceban - nr.34

4. Tatyana Brovchak - nr.118

5. Evdochia Gorban - nr.18

6. Maria Onila - nr.167

      

          

Adaugă comentariu