Concurs încheiat: Câștigă un set de îngrijire de la Fitocosmetic Moldova

 

De peste 15 ani, compania Fitocosmetic realizează produse cosmetice naturale folosind ingrediente din natură. Revista Odoraș te invită să participi la concurs și să câștigi un set format din 5 produse pentru îngrijirea corpului!

 

Participă la CONCURS și câștigă un set de îngrijire de la Fitocosmetic Moldova

1. Dă Like şi Share fotografiei de concurs AICI

2. Etichetează în comentarii 3 prieteni cărora le recomanzi produsele Sanosan – AICI

3. Dă un Like paginii  Fitocosmetic Moldova

4. Dă un Like paginii Odoraș

 

Concursul se desfășoară în perioada 30 octombrie – 11 noiembrie 2019

 

Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul site-ului de cifre aleatorii Random.org și anunțați pe 12 noiembrie, pe pagina www.odoras.md, rubrica Concursuri.

 

 IMPORTANT:

- Pentru a participa la concurs trebuie să respectaţi toate cerinţele incluse în descriere;

- Distribuirea fotografiei de concurs trebuie să fie Publică;

- La concurs pot participa doar locuitorii Republicii Moldova.

 

PREMII

3 câștigători vor fi selectați în urma concursului: 3 premii - set de îngrijire, format din 5 produse:

1. Mască hidratantă pentru păr din seria „Beauty desserts”. Uleiul de avocado hrănește profund, restabilind instantaneu structura deteriorată a părului, restabilește strălucirea sănătoasă și frumusețea naturală. Uleiul de măsline face părul neted și moale ca mătasea. Banana parfumată netezește suprafața părului și îi oferă un aspect bine îngrijit.

2. Gel de duș anti-îmbătrânire din seria „Beauty desserts”. Gelul cu suc natural de papaya exfoliază ușor stratul keratinizat al pielii și asigură o penetrare profundă a componentelor active. Uleiul de mango copt hidratează pielea, o înmoaie, o face mai netedă și catifelată.

3. Săpun-crema lichidă din seria „Beauty desserts”. Săpunul cu cremă moale și aromă atrăgătoare de tiramisu italian curăță ușor pielea. Crema hrănitoare și laptele de migdale transformă instant pielea, hrănește și hidratează profund, încetinește procesul de îmbătrânire, conferă fermitate și elasticitate. Uleiul de melisă elimină uscăciunea, îmbunătățește tonusul și netezește ridurile fine, făcând pielea mâinilor netedă și moale.

4. Lapte de corp hidratant din seria „Beauty desserts”. Laptele hidratează perfect pielea și are o aromă ușoară de cafea. Un puternic antioxidant, cafeaua verde pătrunde ușor în piele, o înmoaie și îi îmbunătățește elasticitatea. Untul de cacao menține echilibrul hidrolipidic al pielii, împiedicând-o să se usuce.

5. Mască pentru față anti-îmbătrânire din seria „Beauty desserts”. Masca de față combină cele mai delicate texturi cremoase care acționează asupra pielii la niveluri superficiale și profunde. Uleiul de măsline valoros hidratează  pielea și o hrănește, oferindu-i o netezime și catifelare de neegalat. Sucul de aloe este un puternic antioxidant natural care stimulează sinteza de colagen și elastină în piele, netezind instantaneu ridurile. Mărul verde împrospătează și uniformizează tonul, dând pielii strălucirea tinereții.

CÂȘTIGĂTORI!

1. KrisTinuta Zagornean - nr.121

2. Lyuba Soloveva - nr.99

3. Olga Neculai - nr.65

        

 

          

 

Adaugă comentariu