Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cleopatra Stratan pregătește o nouă surpriză muzicală

Cleopatra Stratan pregătește o nouă surpriză muzicală

 

Cleopatra Stratan este o domnișoară în toată regula. După o lungă perioadă în care a lipsit din vizorul publicului, aceasta împreună cu tatăl ei, Pavel Stratan și cu fratele Cezar pregătesc un nou album muzical.

În ultima perioadă Cleopatra s-a ocupat mai mult de studii și a lăsat cariera pe locul doi. Însă acum, la vârsta de 14 ani, va reapărea în fața publicului cu un nou album de familie. 

„Pregătim ceva nou, lucrăm la un proiect. Cleopatra va apărea cu piese noi, dar și Cezar urmează să se lanseze. Pe album vor fi atât piese solo, cât și duete. Urmează să ieșim live pe Facebook în fiecare zi, iar săptămânal vom lansa câte o piesă nouă. Asta va fi la nivel de live-uri, însă în primăvară urmează să lansăm întreg albumul.”

Cleopatra și Pavel Stratan au fost invitați pe 11 decembrie la evenimentul aniversar al Fondului Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite, care a marcat cea de-a 70-a aniversare. Și de data aceasta interpreta a stârnit aprecieri și admirații din partea publicului.

Am fost surprinși să aflăm că, pe lângă faptul că Cleopatra Stratan cântă foarte bine, aceasta mai are și o pasiune aparte pentru obiectele confecționate manual. Ba mai mult, la evenimentul organizat de UNICEF aceasta și-a făcut apariția cu o gentuță confecționată manual chiar de ea.

Pavel Stratan a mai mărturisit că fiicei sale îi place foarte mult să scrie, acum lucrează la niște scenarii și are scrise chiar și două romane.

 

 

Amintim că la vârsta de numai 3 ani, Cleopatra a lansat primul album din carieră, fapt pentru care a fost declarată cea mai tânără artistă din lume. Albumul „La vârsta de trei ani”, a obținut în vara anului 2006 două discuri de platină pentru că a fost vândut în mai mult de 150.000 de exemplare în România.

Tot în acea perioadă, datorită popularității fiicei sale, Pavel Stratan a lansat și o păpușă după chipul și asemănările Cleopatrei.

Foto: Facebook.com

Share:

Articole recomandate