Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un preot din Cantemir și-a violat fiica adoptivă de 13 ani și a lăsat-o gravidă. Mama fetei știa totul

Un preot din Cantemir și-a violat fiica adoptivă de 13 ani și a lăsat-o gravidă. Mama fetei știa totul

Un bărbat din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani închisoare fiind recunoscut vinovat de violul fiicei sale vitrege minore. Procurorii au demonstrat că, în intervalul lunilor ianuarie-august 2016, inculpatul, în vârstă de 40 de ani, care era preot, a abuzat-o sexual, în repetate rânduri, pe fiica concubinei sale, în vârstă de 13 ani, care se afla la întreţinerea sa. Totul s-a întâmplat la domiciliul acestora, în timp ce concubina pleca de acasă. 

Adevărul a ieşit la iveală doar atunci când copila intrase deja în perioada prenatală, iar semnele gravidităţii nu mai puteau fi ascunse. 

Pentru a scăpa de răspundere, bărbatul a abandonat preoţia, plecând la Chişinău, cu tot cu concubină şi minoră. Aici, inculpatul s-a angajat în calitate de taximetrist, iar concubina, chiar de aflase despre abuzurile bărbatului, a încercat să ascundă adevărul, timp în care fiica acesteia născuse un copil. 

Organele de drept au fost sesizate de către medicii care au primit naşterea, pe acest caz fiind iniţiată o cauză penală.

Share:

Articole recomandate