Program de vara de la QUO VADIS

Str. A. Şciusev, nr. 82
069282453, 022 21 42 20
www.quo-vadis.md

PROGRAM DE VARA cu multa engleza de la Quo Vadis

Vrei ca micuţul tău să petreacă vara cât mai creativ şi distractiv, dar să-şi perfecţioneze şi engleza? Centrul Educaţional QUO VADIS propune un program de vară unic, pentru ca micuţul tău să simtă din plin gustul vacanţei, dar să înveţe şi lucruri noi cu multă plăcere!

PROGRAM

Clubul de vară se va desfăşura în perioada iunie - august 2015, în serii a câte 2 săptămâni, fie a câte o lună, cu posibilitatea înregistrării în orice moment. Copiii vor fi divizaţi în diferite categorii de vârstă, iar activităţile vor avea loc zilnic, de luni până vineri, de la ora 9.00 până la 17.00, cu program prelungit între 8.00 şi 18.00.

ACTIVITĂŢI:

•          Ore de engleză

•          Ateliere de creaţie: origami, pictură,

modelare, magie şi experimente ş.a.

•          Jocuri sportive şi intelectuale

•          Ore de dans, oratorie şi actorie

•          Excursii şi activităţi în aer liber

•          Alimentare inclusă

DOTARE

Centrul Quo Vadis dispune de săli de clasă personalizate şi adaptate vârstei, bibliotecă, sală de sport şi de dans, zonă de joacă şi recreare, cantină.

CONCEPT

Conceptul clubului de vară este unul dinamic, echilibrat şi personalizat, fiind compus din 3 elemente de bază: educaţie, artă şi joacă structurată. Programul este destinat unei dezvoltări complete atât pe plan intelectual, cât şi pe plan fizic şi social. Pe tot parcursul programului copiii (de la 6 la 13 ani) învaţă lucruri noi şi se distrează în acelaşi timp. Profesorii Clubului de vară sunt deschişi, motivaţi, creativi şi dedicaţi profesiei lor! Fiţi gata de un program care îi va face pe copii să simtă altfel gustul vacanţei!

Contacte

Str. A. Şciusev, nr. 82 (intersecţie cu str. Bănulescu-Bodoni)

Telefon: 069282453, 022 21 42 20

www.quo-vadis.md

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu