Tabara de fitness Niagara 2015

Chişinău, str. Ghidighici, 5
022 210021
www.niagara.md

De mai bine de 10 ani, Niagara Fitness Club le oferă clienţilor săi cele mai bune servicii, iar în fiecare vară aceştia organizează o tabără de zi pentru pici, însă nu o tabără tipică. Conceptul taberei pe care îl oferă Niagara este divers prin multitudinea de activităţi pe care le oferă şi în care se pot încadra atât fetiţele, cât şi băieţeii.

Tabăra durează 3 luni, iar în fiecare lună vine un grup nou de copii. De la ora nouă dimineaţa, până la 5 seara copiii nu vor şti de plictiseală, iar spre seară s-ar putea chiar să nu vrea acasă, pentru că distracţiile şi activităţile pregătite îi vor fascina la propriu.

Tabăra de fitness Niagara are drept scop promovarea unui mod sănătos de viaţă în rândurile copiilor, dar şi crearea unei vacanţe active şi interesante pentru pici. În acest scop, se vor organiza atât activităţi fizice, cât şi intelectuale. Ziua de tabără va începe cu înviorarea după care va urma ora de fitness. La ora de fitness, copiii vor juca fotbal, volei, vor face acrobatică şi antrenamente de dans. De altfel, fetele vor avea posibilitatea de a face cunoştinţă cu cheerleading-ul – o activitate ce îmbină elemente de show şi sporturi spectaculoase, iar băieţii vor avea parte de kickboxing – antrenament orientat spre dezvoltarea elasticităţii, forţei şi a simţului de coordonare.

Nelipsit va fi şi atelierul de creaţie, unde imaginaţia va domni, iar cei mici se vor distra la maximum. Pentru că le place nespus de mult să se bălăcească, vor avea ocazia de a face şi proceduri acvatice, iar la piscină vor îmbina utilul cu plăcutul, sau mai bine zis, distracţia cu fitnessul în apă.

Pe parcursul zilei, copiii vor avea şi timp liber în care îşi vor putea organiza singuri activităţile, iar ziua se va încheia cu o oră de cunoaştere şi creaţie. La cea din urmă activitate, copiii vor merge în excursii, vor juca teatru, vor desena, vor învaţa arta origami dar şi alte tehnici de lucru în arta plastică. Una dintre activităţile preferate ale puştilor este intitulată „Spider-Man”, aici ei vor deprinde cum să se descurce în condiţii de sălbăticie, cum să se comporte în natură, în camping. Iar pentru ca să crească mari şi sănătoşi, tot la tabără, copiii vor lua prânzul şi gustarea. Prânzul va include felul întâi, doi şi diverse băuturi, iar la gustare aceştia îşi vor întări puterile cu fructe, prăjituri, chifle şi suc.

La Niagara, copiii se vor afla în grija unor educatori bine instruiţi. Aici aceştia se vor dezvolta atât fizic, cât şi intelectual. La tabăra de vară Niagara ei îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare, de soluţionare a situaţiilor de conflict, iar în acelaşi timp şi creativitatea. Nu putem vorbi de o minte sănătoasă atunci când corpul nu e sănătos, aşa că activităţile fizice le vor dezvolta plasticitatea, forţa, reacţia, abilităţile de coordonarea a mişcărilor. În acelaşi timp, copiii îşi vor întări sistemul cardiovascular prin intermediul lecţiilor de dans.

Deschiderea taberei de vară va avea loc la data de 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Dacă aveţi un puşti cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani, fiţi siguri că tabăra Niagara este alegerea perfectă!

Contacte:

Chişinău, str. Ghidighici, 5

Tel.: 022 210021

tel/fax:022 719714

www.niagara.md

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu