Şcoala–Grădiniţă „ABECELUȘ”

Buiucani, or. Durleşti, str. Ştefan Vodă, 64
Tel./fax: 022586202, Tel.mobil: 069233012
abecelus@gmail.com

 

Şcoala– Grădiniţă „ABECELUȘ” este o instituţie de învăţământ care oferă educație preşcolara de calitate.

„ABECELUȘ” oferă servicii educaţionale moderne, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani.Copii având posibilitatea de a se dezvolta într-un mediu cald, protector, stimulativ, departe de agitaţia cotidiană. Şcoala – Grădiniţă „ABECELUȘ” este locul unde copiii vin cu plăcere şi sunt primiţi cu dragoste de oameni care-i iubesc şi sunt dedicaţi acestei profesii.

Instituția formează copiilor o personalitate armonioasă, creativă, ataşată atât valorilor naţionale, cât şi celor europene. Aceasta asigură copiilor un cadru educaţional variat şi performant, dar şi o pregătire fundamentală pentru viaţă. În cadrul instituției activează cadre didactice autorizate, cu specializare universitară, înzestrate cu calm, afecţiune şi răbdare, precum și personal calificat de sprijin.

Grădinița oferă:
- Programe accesibile pentru toţi copiii;
- Activităţi de dezvoltare pentru creativitate, gândire critică şi logică, limbaj, inteligenţă socială şi emoţională, motricitate, sensibilitate artistică, limbi străine;
- Activităţi extracurricularecu scop educativ;
- Asistenţă medicală, consultaţii permanente cu părinţii, evaluări periodice, caracterizări şi siguranţă;
- Supraveghere video;
- Igienizare permanentă pentru fiecare spaţiu;

- Activităţi de consiliere a copilului şi familiei;

- Control medical periodic;

- 4 mese pe zi pregătite în bucătăria proprie;

- Derularea tuturor activităţilor educaţionale în baza Curriculumului și standardelor naționale.

Situată în orașul Durlești, într-o zonă ferită de zgomotul orașului și amplasată într-un imobil cu spații luminoase, echipat în conformitate cu standardele educaționale în vigoare, instituția oferă confortul necesar fiecărui copil.

Grădinița este dotată cu: săli de grupă, dormitoare, sufragerie, cabinet medical, curte verde amenajată pentru jocurile și activităţile copiilor în aer liber și un stadion mare amenajat pe o suprafață de 300 metri pătrați.

Instituția dispune de: autorizație sanitară de funcționare, sistem de alarmă și echipament antiincendiar deservit de o firmă particulară.

Grupele de copii: mică: 3-4 ani, mijlocie: 4-5 ani, mare şi pregătitoare: 5-7 ani.

Grădinița deține: bucătărie proprie, echipată conform standardelor Centrul de Sănătate Publică. Meniul fiind variat, copii dispun de o alimentație sănătoasă care include:micul dejun, prânzul, gustarea și cina. Servim permanent terciuri,supe,produse lactate,carne de pui, de vițel, pește, precum legume și fructe în asortiment.

Programul grădiniței începe de la ora 7:50 până la ora 18:00, iar 13:00 - 15:00 copiii au program de somn.

Grădinița „ABECELUȘ” funcţionează pe toată durata anului (în lunile iulie şi august se desfăşoară activităţi specifice vacanţei). Vacanțele sunt anunțate în timp util și se desfășoară, de regulă, în preajma sărbătorilor de Crăciun (2 săptămâni), precum și în sezonul de vară (2 săptămâni).

CONTACTE:

Adresa: Cartier: Buiucani, or. Durleşti, str. Ştefan Vodă, 64

Telefon: Tel./fax: 022586202, Tel.mobil: 069233012

E-mail: abecelus@gmail.com

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu