Grădiniţa ELITEX

bd. Dacia, 53/2 şi or. Bălţi, str. Aerodromului 14
022 777 860; GSM: 069 755 795, 069 111 589
www.elitex.md

Cea mai importantă perioadă în dezvoltarea copiilor, a viitoriilor adulţi, sunt cei şapte „de acasă”. Grădiniţa ELITEX înseamnă „acasă” pentru mulţi copilaşi din Chişinău. Aici ei învaţă şi se dezvoltă, având parte de o atmosferă familială, veselă şi liniştită.
 

Educaţie

Echipa grădiniţei Elitex ofere un program educaţional atractiv care să le stimuleze copiilor curiozitatea şi dorinţa de a învăţa. Pregătirea copiilor este asigurată de educatori şi profesori specializaţi, cu experienţă în învăţământ şi cu un înalt grad de pregătire profesională. Grădiniţa îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu programul Ministerului Educaţiei al Republicii Moldova, cu un curriculum extins. Copiii sunt organizaţi în grupe pe criterii de vârstă şi în funcţie de particularităţile individuale.

Activităţi

La grădiniţa Elitex copii învaţă să fie „independenţi”, aici deprind abilităţi de socializare, învaţă reguli de igiena şi acumulează cunoştinţe noi.

Activităţi curriculare: cunoaşterea mediului înconjurător; educarea limbajului; matematica; ABC-ul; scrisul; logica; educaţia muzicală şi artistico-plastică; sportul; educaţia ecologică; educaţia pentru societate; datini şi obiceiuri naţionale

Activităţi opţionale (incluse în taxă): consiliere psihologică/logopedică; limba engleză; limba franceză; clubul de pian; educaţia rutieră „Micul Pieton”; educaţia bunelor maniere; cercul „Micii Gospodari”; educaţia creştină; educaţia pentru sănătate

Activităţi recreative: activităţi în aer liber; plimbări în parc; vizite la Grădina Zoologică, Grădina Botanică; vizite la teatre, muzee; excursii tematice.

 

Dotare

Spaţiul grădiniţei este prevăzut astfel încât copiii să se simtă confortabil pe toată durata zilei.

  • Săli de instruire şi de joacă luxoase şi spaţioase cu un design adaptat micuţilor; 
  • Dormitoare bine amenajate;
  • Sală de mese şi vestiar;
  • Bucătărie modernă;
  • Băiţe şi locuri sanitare special amenajate pentru micuţi;
  • Curte de joacă cu gazon natural, dotată cu balansoar, tobogan, nisiparniţă, leagăn, etc;
  • Cabinet de consiliere medicală, psihologică-logopedică.

 

Program Afterschool

Programul Afterschool se adresează copiilor din ciclul primar (clasele I – IV), care învaţă la liceele din proximitatea Elitex şi vine în completarea programului şcolar cu o ofertă atractivă de consolidare a cunoştinţelor acumulate, de dobândire de noi cunoştinţe şi de petrecere a timpului liber. Aici copiii se bucură de o ambianţă prietenoasă şi atractivă într-un spaţiu modern, special amenajat, în acord cu nevoile şi particularităţile lor de vârstă. Activităţi opţionale: limba engleză; pian; atelier de creaţie; vizionare filme educative pentru copii; excursii tematice.

 

Amplasare

Poziţionarea grădiniţei este una convenabilă, într-o zonă liniştită şi verde a capitalei, ferită de poluare fonică şi atmosferică, în apropiere de Grădina Botanică (bd. Dacia, 53/2), precum şi în oraşul Bălţi, str. Aerodromului, 14.

 

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu