Grădinița Căsuța din Povești

str. Universității № 26B
Tel. +37322 24-40-86, GSM: +373 68 625658, +373 69 994583
www.casuta.md

 

 

Centrul Educației și Învățământului Preșcolar "Căsuța din povești" este una dintre primele grădinițe private din Chișinău și în anul acesta marcează 25 de ani de activitate.

Grădinița "Căsuța din povești" iși desfașoară activitatea în sectorul Centru, într-o zonă verde și liniștită lîngă parcul Valea Morilor, nu departe de intersecția srăzilor Pușkin–Mateevici.

Centrul Educației și Învățământului Preșcolar "Căsuța din povești" promovează o educație de calitate conform Curriculumului, copiilor între 2 si 7 ani și are ca scop dezvoltarea personălitații fiecărui copil. În grup sunt 10-13 copii. Datorită faptului acesta, educătorul are posibilitatea de a acorda atenția cuvenită fiecărui copil în parte. Program de lucru 7:30–18:00.

Gradinița "Căsuta din Povești" funcționează într-o clădire cu 3 etaje cu suprafața de 500 m2 și dispune:

Săli pentru jocuri și activități;

Dormitoare;

Sala muzicală;

Cantina;

Cabinet medical;

La fel, grădinița dispune de terenuri de joacă în are liber.

Meniul Gradiniței "Căsuta din Povești" cuprinde zilnic 4 mese, și este întocmit cu respectarea recomăndărilor Centrului de Sănătate Publică din or.Chișinău. Toate bucatele, sunt pregătite de bucătar pe loc din produse proaspete și au un gust exelent.

La Grădința "Căsuta din Povești" o atenție deosebită se atrage securității copiilor: videointerfonul, sistemul de anti-incendiu și supraveghere video.

Programul Centrului Educației și Învățământului Preșcolar "Căsuța din povești" include diferite obiecte, inclusiv studierea limbei engleze și pregătirea pentru școală.

Dacă copilul Dvs are vîrsta cuprinsă între 2-7 ani, și sunteți în căutarea pentru el a unui colțișor plin de afecțiune, veniți la Grădința "Căsuta din Povești". Îi voi învăța pe micuți sa se bucure de comunicare, îi vom ajuta să dezvolte aptidudinele personale.

 

www.casuta.md

Str.Universitații 26 B


+373 68 62-56-58

Tel.: 022 24-40-86

 

 

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu