Mini-grădiniţă la Centrul Quo Vadis

Chişinău, str. A. Şciusev 82
Tel.: 022223147, 022214220; 069282453
www.quo-vadis.md

 

Grădinița „QUO VADIS” – una dintre cele mai cunoscute grădinițe din oraș, situată chiar în centrul Chișinăului, are ușile deschise pentru copii de la 2 la 6 ani, și funcționează în grupe restrânse, de maxim 12 copii. Părinții au posibilitatea de a alege pentru copii săi limba de instruire dorită: română, engleză sau rusă. Numărul restrâns de copii din cadrul grupelor oferă pedagogilor posibilitatea de a-și desfășura activitatea instructiv-educativă cât mai eficient, permițându-le să se concentreze și să valorifice potențialul fiecărui copil în parte.

Personalul didactic al instituției este calificat, utilizând metode și practici internaționale de instruire. Programul grădiniței este aprobat de către Ministerul Educației, conform standardelor naționale. În cadrul orelor de clasă copiii învață: matematica, formează deprinderi de citire şi scriere, cunoaşterea mediului, educația literar - artistică, exerciții de logică și atenție, limba engleză, limba rusă pentru grupele române și limba română pentru grupele ruse. De asemenea din program nu lipsesc: jocurile distractive, atelierele de creaţie, dansul, educația muzicală, activități de relaxare și socializare, inclusiv în aer liber.

Grădinița „QUO VADIS” este dotată cu: săli de clasă personalizate, mobilier modern, materiale didactice adiționale, tehnică audio-video, bibliotecă, sală de sport și dans, cantină, zonă de joacă și recreere atât în interior cât și în exterior.

Instituția pune la dispoziția părinților două tipuri de programe: program Mini – Grădiniță de la 8:00 până la 12:30, în care este inclus micul dejun și gustarea, și programul prelungit de la 12:30 până la 17:30, în care este inclus prânzul și gustarea de seară.

Absolvenții grădiniței „QUO VADIS” au fost admiși la unele dintre cele mai prestigioase licee din capitală, susținând testele cu brio. Echipa „QUO VADIS” se mândrește cu absolvenții săi, cărora le mai poate oferi o gamă largă de servicii, inclusiv după vârsta de 7 ani.

Prețul lunar al unui program Mini - Grădiniță este de 2700 lei, și respectiv 4200 lei pentru programul prelungit.

Contacte:

Adresa: str. A. Șciusev 82 (intersecție cu str. Bănulescu Bodoni)

Telefon: (022) 22 31 47,  (022) 21 42 20; 0 692 824 53

Site: www.quo-vadis.md

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu