Curs gratuit despre alăptare cu Olga Gutium la Festivalul Graviduțelor

Curs gratuit despre alăptare cu Olga Gutium la Festivalul Graviduțelor

Dragi părinți, revista online „Odoraș” vă invită la Festivalul Gravidelor pe 24 mai. Nașterea unui bebeluș reprezintă o etapă primordială în viața părinților, iar pe lângă doza infinită de iubire, aceștia trebuie să-i ofere copilului siguranță și îngrijire permanentă. În acest sens, organizăm un eveniment informativ unde vom vorbi despre toate aspectele caracteristice perioadei prenatale și celei postnatale.

De această dată, la eveniment vom avea ca invitată pe consultantul superior în alăptare, Olga Gutium invitată de compania Bayer. Cu o experiență profesională de peste 5 ani, Olga este mamă a trei copii și co-fondatoare la „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării”. În cadrul evenimentului, Olga va vorbi despre alăptarea la sân a bebelușului și regulile esențiale pentru o lactație de succes.

 

Un alt invitat special va fi medicul obstetrician-ginecolog, Natalia Raiu de la Spitalul Internațional Medpark. Specialistul este membru al Asociaţiei de Obstetrică şi Ginecologie din Moldova și va discuta despre procesul nașterii, simptomele travaliului și ce investigații medicale trebuie efectuate pentru siguranța mamei și a copilului.

 

Nu uita! Nici un copil nu vine pe lume cu instrucțiuni de folosire, vino să învățăm împreună cum să creștem un copil sănătos și fericit!

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: https://bit.ly/2Jm5c0g 
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

 

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Parteneri: NUK, Medpark, Davita Bone, Bayer, Eubiotic, Dr.Frei, Epigen Gel, HiPP 

Sponsori: Tedi, MaxiKids, Heel, NumisMed, Mam&Me, Chicco, Ivatherm, Sanosan, Special Baby 

Degustare: Caffe Moka, Apa OM, Foxy Sweets

Decor: Decor LLux

Fotograf: Irina Spinei 


Te aşteptăm cu drag pe 24 mai!

Adaugă comentariu

Închide