De acum încolo evenimentele marca Odoraș vor fi difuzate LIVE!

De acum încolo evenimentele marca Odoraș vor fi difuzate LIVE!

Evenimentele marca Odoraș au devenit o tradiție și o pauză de relaxare pentru părinții și viitorii părinți din oraș (și nu numai), deoarece pentru câteva ore aceștia au parte de o întâlnire informativă și relaxantă cu cei mai buni medici, reprezentați medicali, vedete etc. Venim cu o noutate frumoasă și vă aducem la cunoștință faptul că, de acum încolo, Șezătorile și Festivalurile Graviduțelor organizate de Odoraș vor putea fi urmărite în direct pe Facebook, asta în caz că nu vă puteți deplasa la evenimente, dar vă doriți să ascultați subiectele abordate acolo!

La fiecare ediție a Șezătorilor și a Festivalurilor depunem efort maxim ca să aducem ceva nou, util și interesant pentru dumneavoastră. Conform statisticilor realizate, evenimentele marca Odoraș le sunt de mare folos părinților, bunicilor și viitorilor părinți, fapt care ne dă mult curaj și ne motivează să fim mai buni.

Din anumite motive, nu de fiecare dată părinților le reușește să fie prezenți fizic în sală, chiar dacă își doresc mult acest lucru. Noi ne-am gândit la această categorie de public și începând cu evenimentul din data de 3 aprilie, vom difuza în direct pe facebook Șezătorile și Festivalurile Graviduțelor.

Dacă nu reușești să ajungi la evenimentele noastre, nu-ți face griji, începând cu ora 16:00 chiar în ziua când vor avea loc evenimentele, urmărește pagina de facebook Odoraș pentru a fi la curent cu toate informațiile discutate acolo!

Vezi AICI mai multe detalii despre evenimentul din 3 aprilie 2018!

 

Adaugă comentariu

Închide