Horoscopul pentru vineri, 24 februarie 2017. Vezi ce spun astrele!

Horoscopul pentru vineri, 24 februarie 2017. Vezi ce spun astrele!

Berbec

Vă vedeţi puşi în faţa unei situaţii nu tocmai plăcute; poate fi vorba despre un conflict pe care îl aveţi cu partenerul de cuplu sau cu un prieten foarte apropiat. Vă este dificil să luaţi o decizie finală, însă faceţi tot posibilul să căutaţi în adâncul sufletului vostru astfel încât să descoperiţi ce vă doriţi cu adevărat.

Taur

După o perioadă destul de dificilă nu doar pe plan profesional, ci şi în viaţa personală, ziua de vineri este atât de relaxantă încât nu vă vine să credeţi. După ce vă terminaţi sarcinile, reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. O cină romantică vă poate ajuta să vă spălaţi păcatele.

Gemeni

Astăzi trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare, deoarece o persoană foarte dragă are nevoie de ajutorul vostru; faceţi tot posibilul să găsiţi cea mai bună variantă astfel încât lumea din jurul vostru să nu fie rănită. Nu luaţi o decizie rapidă, aveţi răbdare şi analizaţi cu mare atenţie situaţia!

Rac

Astăzi sunteţi foarte preocupaţi de aspectele materiale ale vieţii, aşa că este posibil să luaţi o decizie neaşteptată pe plan profesional. Fie hotărâţi să vă schimbaţi locul de muncă, fie riscaţi şi faceţi o investiţie serioasă cu banii pe care i-aţi strâns în ultima perioadă.

Leu

În această perioadă sunteţi foarte sensibili şi destul de calmi; vă apropiaţi cu uşurinţă de oameni, convingându-i să îşi deschidă sufletul în faţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri, seara este un moment foarte bun pentru a ieşi în oraş şi a întâlni persoane noi.

Fecioară

Astăzi treceţi prin câteva momente de foc în ceea ce priveşte viaţa profesională; obstacolele pe care le întâmpinaţi în calea voastră sunt destul de dificile, însă nu vă pierdeţi speranţa. Din contră, aveţi o atitudine calmă şi încercaţi să rezolvaţi aceste situaţii cu toată răbdarea din lume. Şefii sunt impresionaţi de transformarea voastră.

Balanţă

În această zi sunteţi dispuşi să lăsaţi în spate trecutul, să îngropaţi amintiri şi să faceţi pace cu o persoană din trecut, care v-a rănit destul de mult. Sunteţi foarte liniştiţi şi încercaţi să vă concentraţi mai mult asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din prezent, care înseamnă ceva pentru voi.

Scorpion

În ciuda acestei zile foarte aglomerate, reuşiţi să vă păstraţi calmul chiar dacă sunteţi puşi la numeroase încercări. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu pare să decurgă fără probleme; lucrurile devin tot mai serioase, iar asta vă bucură enorm.

Săgetător

Decideţi ca astăzi să rezolvaţi o problemă mai dificilă pe care aţi avut-o în trecut cu unul dintre colegii de echipă; este momentul să treceţi peste aceste conflicte şi să vă uniţi forţele pentru a vă ocupa de proiectele importante aflate în desfăşurare; contează foarte mult rezultatele pe care le veţi avea de pe urma acestora.

Capricorn

Vă confruntaţi cu o mică problemă profesională; din fericire, sunteţi foarte calmi şi reuşiţi să faceţi faţă acestei probleme găsind imediat o variantă eficientă de rezolvare. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu un membru al familiei; această persoană are nevoie de sfatul vostru cu privire la o decizie importantă.

Vărsător

La locul de muncă vă descurcaţi de minune cu sarcinile pe care le primiţi din partea şefilor. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, relaţia sentimentală trece printr-o perioadă destul de calmă şi nu aveţi de ce să vă faceţi griji; important este să petreceţi mai mult timp împreună.

Peşti

În această dimineaţă, trebuie să vă amânaţi planurile, deoarece o persoană foarte dragă, cel mai probabil membru al familiei, are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă mai delicată. Este posibil să faceţi câteva drumuri prin oraş care vă vor ţine ocupaţi o bună parte din zi.

 

Sursa: horoscop-urania.org

Foto simbol: http://hdwallpaperdaily.com

Adaugă comentariu