Topul celor mai norocoase zodii. Te regăsești în primele 5?

Topul celor mai norocoase zodii. Te regăsești în primele 5?

Nu se știe exact dacă norocul depinde de semnul zodiacal sub care ne-am născut, dar astrologii au stabilit un top pentru toate cele 12 zodii privind norocul. Vă propunem să vedeți cât de norocoși sunteți!

Locul 1 - Leu 

În acest top al celor mai norocoase zodii, Leii sunt pe locul întâi deoarece au noroc cu carul, de aceea uneori nu știu să-l aprecieze. Lamentările nu-și au rostul pentru că într-un fel sau altul reușești să atragi norocul de partea ta. Singura problemă o ai în dragoste, unde simți că norocul te părăsește din când în când.

Locul 2 - Gemeni 

Nu miști un deget și norocul dă peste tine. Tu ești una dintre puținele zodii care declară cu tărie că sunt cu adevărat norocoase și profită la maximum de acest lucru. Te-ai născut norocoasă, iar acest lucru nu se poate schimba.

Locul 3 - Săgetător 

Tu faci parte dintre acele zodii care nu prea știu ce este ghinionul. Chiar dacă dai de greu și pare că norocul te ocolește, nu te lamenta pentru că de foarte multe ori apare din senin, când te aștepți mai puțin.

Locul 4 - Scorpion 

Trebuie doar să îți dorești ceva foarte mult și norocul nu te ocolește, deoarece ești una dintre zodiile cele mai norocoase.

Locul 5 - Capricorn 

Nu stai și aștepți să-ți cadă norocul din cer, ci muncești și te organizezi în așa fel încât el să-ți apară mereu în cale. De aceea te numeri printre zodiile norocoase care știu exact cum să atragă norocul de partea lor atunci când se afla într-o situație aparent fără ieșire.

 

Sursa: antena3.ro; publika.md; wix.com

Adaugă comentariu

Închide