Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

A plecat 10 zile în vacanță, lăsându-și fetița de 2 ani singură acasă. Micuța a îndurat foame și sete

A plecat 10 zile în vacanță, lăsându-și fetița de 2 ani singură acasă. Micuța a îndurat foame și  sete

Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, și-a lăsat fetița de doar 16 luni singură acasă, plecând în vacanță timp de 10 zile. Când s-a întors, micuța nu mai era în viață. Mama fost condamnată la închisoare pe viață.

Femeia a admis că a lăsat-o pe fiica ei singură și nesupravegheată acasă între 6 și 16 iunie 2023, perioadă în care se afla în vacanță în Puerto Rico și Detroit (Michigan). Potrivit documentelor judiciare, ea a spus poliției din comitatul Cuyahoga că a plecat lăsând-o pe fiica ei singură în timpul călătoriei.

Poliția a descoperit-o pe fetiță „înfășurată în pături murdare”, acoperită de fecale și urină. Jailyn a murit din cauza neglijenței, de foame și deshidratare severă, a declarat luni în sala de judecată medicul legist al comitatului Cuyahoga, Elizabeth Mooney, citată de NBC.

Fetița cântărea 5 kilograme, cu 3 kilograme mai puțin față de greutatea ei anterioră, observată la ultima vizită medicală cu mai puțin de două luni înainte de deces, a adăugat medicul legist.

Michael C. O’Malley, procurorul comitatului Cuyahoga, a exprimat regretul pentru tragedie, descriind-o pe Jailyn ca „o frumoasă fetiță care a fost luată din această lume din cauza egoismului inimaginabil al mamei sale”. În schimb, Candelario a mărturisit în fața tribunalului: „În fiecare zi, îmi cer iertare de la Dumnezeu și de la fiica mea Jailyn”, conform informațiilor furnizate de televiziune.

Sursa: suntmamica.ro 

Share:

Articole recomandate