Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată

Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Lora are 41 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale.

În imaginea, cântăreața Lora apare îmbrăcată într-o salopetă din dantelă, ultra mulată, pusă în valoare de corsetul care îi subliniază bustul.

De asemenea, artista și-a completat ținuta cu pantofi cu tocuri înalte și cu mănuși din dantelă. În ceea ce privește machiajul și coafura, ea a ales să-și pună ruj roșu pe buze, iar părul ondulat i-a conferit un plus de feminitate.

„Ești foarte frumoasă!”, „Arăți perfect!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Are sau nu Lora operații estetice?

„Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie carae e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine.

Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta”, a declarat Lora.

Sursa: expresspress.ro

Share:

Articole recomandate