Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Casa în care a copilărit Prințesa Diana va ajunge la nepotul ei, Louis Spencer

Casa în care a copilărit Prințesa Diana va ajunge la nepotul ei, Louis Spencer

Un tânăr de doar 27 de ani, actor de profesie, va moșteni în curând locuința în care Prințesa Diana a copilărit. Este vorba de o proprietate amplasată pe un teren de peste 5.000 de hectare, pe domeniul Althorp din Northamptonshire, Marea Britanie. Iată care este motivul pentru care William și Harry nu au fost moștenitorii proprietății, scrie tvmania.ro

Unii ar fi crezut că Prințul William sau Prințul Harry ar fi moștenit proprietatea, dar în cele din urmă aceasta va merge la Louis Spencer. Tânărul este fiul fratelui Dianei, Earl.

Mai precis, Louis Spencer, un tânăr de 27 de ani, este cel care va prelua în cele din urmă proprietatea Althorp din Northamptonshire – în ciuda faptului că are surori mai mari. Una dintre surorile sale este chiar Lady Kitty Spencer (30 de ani).

Acest lucru se datorează unei vechi tradiții din familia Spencer. Aceasta spune că moșiile ajung în proprietatea celor mai în vârstă bărbați din familie. Astfel, Louis va moșteni casa impunătoare Althorp House și terenul aferent. Mai mult, se pare că acesta a început deja să participe la întâlniri cu administratorii.

Louis este viconte și a studiat actoria

Fratele Dianei, Earl, are patru copii, iar Louis, cel mai mic, era doar un copil când Diana a murit în accidentul de la Paris. Acum, el urmează să moștenească conacul în care este înmormântată Prințesa Diana.

Vicontele este actor și a fost descris ca o persoană foarte privată.

Potrivit Telegraph, o sursă apropiată lui Louis a spus: „Ține foarte mult la intimitatea lui. Este un actor foarte talentat și, cred, va fi unul genial. O să-ți placă. Este foarte puțin pretențios și cu adevărat bun – și înalt”.

Referindu-se la faptul că fratele ei mai mic va moșteni locuința în care a copilărit mătușa lor, Diana, Lady Kitty Spencer a vorbit despre faptul că fratele ei mai mic va moșteni locuința în care a copilărit mătușa lor. „Am înțeles încă din copilărie că Louis va fi moștenitor, iar Louis va face o treabă incredibilă”, a spus Lady Kitty Spencer.

Louis a crescut alături de surorile sale în Cape Town și s-a mutat în Marea Britanie pentru a studia la Universitatea din Edinburgh. Este cel mai mic copil al lui Earl Spencer și al primei sale soții Victoria, care acum sunt divorțați.

                                                           

Sursa foto: Hepta

 

Share:

Articole recomandate