Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cât va dura vacanța de Paște a elevilor din Moldova

Cât va dura vacanța de Paște a elevilor din Moldova

Bucurie mare pentru elevii din Moldova. Cu pași grăbiți se apropie de ei o nouă vacanță de care vor profita în această primăvară. De aceasta dată este vorba despre zilele libere care se oferă cu ocazia sărbătorilor de Paște, scrie regional.md

Mai exact, elevii vor pleca în vacanță vineri, 22 aprilie, după ore, și se vor întoarce înapoi la lecții pe 3 mai. În total, copiii din Moldova se vor odihni timp de zece zile.

Vacanța de Paște este ultima din anul de învățământ 2021/2022. Oficial, lecțiile se vor încheia pe 31 mai, iar din 1 iunie elevii vor intra în vacanța mare care durează trei luni. Excepție fac doar tinerii claselor a IX-a și a XII-a, care mai au de susținut în luna iunie examenele de absolvire.

Precizăm că nu doar elevii se vor bucura de vacanță în perioada sărbătorilor de Paște. Și studenții de la Universitățile din țară, de asemenea, vor avea zile libere în această perioadă. În linii generale, perioada vacanței de Paște este aceeași, dar diferă câte un pic de la o instituție de învățământ la alta.

 

 

Sursa foto: Digi24.ro

Share:

Articole recomandate