Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cea mai populară blogheriță din Moldova lansează un e-book pentru influenceri și creatori de conținut

Cea mai populară blogheriță din Moldova lansează un e-book pentru influenceri și creatori de conținut

Marinela Bezer, blogherița care a înregistrat la moment peste 817 mii de urmăritori pe Instagram, a pregătit un cadou uimitor pentru fanii săi și nu doar.

După un succes remarcabil înregistrat în mediul online, dar și după studii specializate făcute în Londra, Marinela lansează un ghid foarte util și de mare ajutor pentru toți internauții, care vor să profeseze în mediul online. Această noutate a anunțat-o însăși blogherița pe pagina sa de instagram: „Acest e-book este ideal pentru cei care sunt abia la început și au puține cunoștințe despre lumea influencerilor și a creatorilor de conținut. Dar este, de asemenea, extraordinar și pentru profesioniștii care, în ciuda eforturilor, nu văd rezultatele pe care le merită.”

„În linii generale această carte electronică este despre crearea de conținut estetic, calitativ și viral. Împărtășesc cu voi toate cunoștințele mele, strategiile, aparatele foto, echipamentele, setările, aplicațiile de editare și secrete pe care nimeni nu vi le-a spus până acum.”

„Am împărțit atât de multe secrete în acest e-book, și, deși știu că va fi de mare ajutor pentru mulți dintre voi, simt de parcă rup o bucățică din mine.”

Noi îi urăm mari succese Marinelei Bezer, multă inspirație, creativitate și mulți cititori!

 

Share:

Articole recomandate