Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Dan Bălan trebuia să prezinte finala Eurovision România, dar a rămas blocat la Kiev

Dan Bălan trebuia să prezinte finala Eurovision România, dar a rămas blocat la Kiev

Dan Bălan este blocat la Kiev și nu mai poate prezenta finala Eurovision România. Dan Bălan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Republica Moldova. Când au început atacurile trupelor rusești, acesta se afla în Ucraina, fiind juratul unei emisiuni de talente. Acesta ar fi trebuit să prezinte finala Eurovision, însă nu poate onora evenimentul, deoarece este blocat la Kiev, scrie viva.ro

Cu o carieră impresionantă în industria muzicală, acesta a fost desemnat ca prezentator al finalei Eurovision România. Din păcate, el nu poate onora evenimentul deoarece se află în continuare la Kiev. A ajuns acolo ca jurat al competiției „Vocea Ucrainei” și nu a reușit să se întoarcă în țară din cauza atacurilor din partea Rusiei. Artistul nu a reușit să se întoarcă în România din cauza faptului că toate zborurile au fost anulate. El avea chiar și biletele de avion cumpărate.

Dan Bălan semnase deja contractul cu TVR, conform căruia ar fi trebuit să prezinte finala Eurovision România, însă din cauza atacurilor rusești, acesta nu mai poate onora evenimentul. Artistul se află la Kiev și tot ce spera era să ajungă înapoi în țară. Din păcate, zborurile i-au fost anulate și a rămas în Ucraina.

Iuliana Marciuc, manager  de proiect al selecției naționale Eurovision a declarat  că nu a mai luat legătura cu Dan Bălan de duminică. Mai mult decât atât, atât impresarul cântărețului, cât și apropiații săi au încercat să ia legătura cu el, însă nu au reușit.

De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunţat că nu poate. Şi ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reuşit. Nu ştim acum unde se află, a mai spus ea.

Îngrijorarea oamenilor este și mai mare deoarece acesta nu a mai postat pe rețelele de socializare de pe data de 28 februarie.

 

 

Sursa foto: Wowbiz.ro

Share:

Articole recomandate