Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Grammy 2023: Beyoncé devine cea mai premiată artistă din istoria galei

Grammy 2023: Beyoncé devine cea mai premiată artistă din istoria galei

Beyoncé a intrat în istorie după ce a primit, în noaptea de duminică spre luni, cel de-al 32-lea premiu Grammy din carieră, la cea de-a 65-a gală, la Los Angeles, scrie stirileprotv.ro.

Ea doboară recordul cu cele mai multe gramofoane câştigate în carieră, până acum acestă performanţă fiind deţinut de dirijorul Georg Solti (31).

Cântăreţul britanic Harry Styles a câştigat trofeul la categoria "albumul anului", o surpriză în faţa favoritelor Beyoncé şi Adele.

"Încerc să nu devin prea emoţionată. Încerc doar să mă bucur de această seară. Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mă protejează. Îţi mulţumesc, Dumnezeu!", a spus pe scenă artista. Ea le-a mulţumit membrilor familiei sale şi a transmis un mesaj comunităţii LGBTQ: "Vă mulţumesc pentru dragostea voastră şi pentru faptul că aţi reinventat acest gen muzical".

Cântăreaţa americană de blues, folk şi country Bonnie Raitt a câştigat premiul la categoria "cântecul anului" cu melodia ei "Just Like That", o surpriză în faţa lui Beyoncé, Taylor Swift şi Adele.

 

 

 

Sursa foto: latimes.com

Share:

Articole recomandate