Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Iată unde vor fi amenajate iarmaroacele agricole din capitală!

Iată unde vor fi amenajate iarmaroacele agricole din capitală!

Începând cu 13 octombrie, în fiecare sâmbătă din octombrie și noiembrie, de la ora 09:00, producătorii agricoli își vor vinde produsele agricole la iarmaroacele organizate în capitală, scrie IPN.

În sectorul Râșcani, iarmarocul va fi organizat în strada Andrei Doga, în preajma complexului sportiv „Manej”. În sectorul Buiucani, producătorii agricoli sunt așteptați pe strada Ioana Radu, 27A, lângă Parcul Dendrariu. Un alt iarmaroc va fi amenajat în cartierul Telecentru, în zona podului.

Prin aceste iarmaroace ne dorim să ajutăm producătorii să vândă producția agricolă la prețuri rezonabile direct cumpărătorilor”, a menționat la un briefing de presă ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și construcției, Nicolae Ciubuc.

Oficialul a afirmat că „în prezent în piețele agricole au acces mai mult  intermediarii, care cumpără de la fermieri producția agricolă la prețuri derizorii”. Fermierii, având acces limitat la piețele agricole, se confruntă cu mari probleme în comercializarea producției agricole.

Share:

Articole recomandate