Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport, a rămas fără bijuteriile cel mai scumpe, printre care și inelele cu diamante

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport, a rămas fără bijuteriile cel mai scumpe, printre care și inelele cu diamante

Ilinca Vandici s-a întors săracă din vacanța de la Dubai! Chiar în aeroport, hoții au dat atacul la săculețul plin cu bijuterii scumpe, ascuns în bagajele vedetei. Au luat toate diamantele pe care le-au găsit, mai puțin verigheta care a scăpat ca prin minune în bagaj, scrie click.ro

Vacanța din Dubai s-a terminat cât se poate de urât pentru prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” S-a întâmplat chiar pe aeroport, unde hoții au acționat cu repeziciune. Întâmplarea a avut loc la întoarcerea în țară, iar vedeta TV a rămas fără cele mai de preț bijuterii, unele mai scumpe ca altele, diamante și alte pietre prețioase.

Inelele le-am lăsat pe noptieră, iar chiar înainte să ieșim din camera de hotel am hotărât să nu le mai pun. Mă gândeam că e zborul lung și că mă vor deranja, așa că le-am așezat în săculețul de bijuterii, apoi în bagaj. Nu mi-a trecut prin minte nicio secundă că s-ar putea întâmpla așa ceva”, a povestit prezentatoarea.

Vedeta a uitat să sigileze bagajele și așa a rămas fără bijuteriile cel mai scumpe, printre care și inelele cu diamante.  „Am ajuns la aeroport, agitație, am uitat să blochez bagajul, nu am mai avut timp să îl sigilez, iar când am ajuns acasă am văzut că șnurul de la săculeț era rupt. Mai aveam alți săculeți mai mari cu bijuterii, dar care nu erau prețioase, erau împrăștiate peste tot, în bagaj”, a mai povestit Ilinca Vandici.

Share:

Articole recomandate