Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

În capitală s-a deschis o nouă grădiniță. Blocul are o capacitate de 90 de locuri

În capitală s-a deschis o nouă grădiniță. Blocul are o capacitate de 90 de locuri

Copii din Chișinău sunt așteptați într-o grădiniță nouă. Primăria Chișinău a deschis un bloc nou al Grădiniței numărul 54, de pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani. Primarul capitalei, Ion Ceban a precizat că blocul are o capacitate de trei grupe pentru 90 de copii, care au fost renovate, scrie zugo.md.

Ceban a precizat că anterior aici a fost Grădinița numărul 18, care a fost închisă acum 20 de ani. Instituţia preşcolară a fost dotată cu mobilier, utilaj tehnologic și toate cele necesare. De asemenea a fost amenajat şi un teren de joacă pentru copii. În total, grădiniţa va fi frecventată de 200 de copii.

Pe parcursul anilor 2021-2022, din bugetul municipal, pentru lucrările de reparație și de amenajare, dotarea cu mobilier, inventar, utilaj, tehnică, au fost alocate peste opt milioane de lei.

Săptămâna trecută Primăria Chișinău a deschis o nouă grădiniță cu patru grupe de copii în cadrul Liceului „Mihail Lomonosov” din cartierul Poșta Veche, unde municipalitatea a investit șapte milioane de lei.

 

Sursa foto: Zugo.md 

Share:

Articole recomandate