Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Ce spune artista despre căsătorie

Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Ce spune artista despre căsătorie

Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Ambii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult de jumătate de an, iar acum vor locui împreună, semn că relația celor doi devine din ce în ce mai serioasă. Mai mult, artista a vorbit deschis despre planurile lor de viitor, dacă se gândesc sau nu la căsătorie, scrie viva.ro

Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de mai mult de jumătate de an, însă lucrurile din relația lor devin din ce în ce mai serioase. Dovadă că părinții cântăreței l-au cunoscut deja pe iubitul ei francez. Recent, cei doi s-au mutat în casă nouă, iar artista este extrem de fericită.

Cei doi îndrăgostiți și-au sărbătorit consecutiv zilele de naștere. În timp ce artista a împlinit 31 de ani, pe data de 22 august, iubitul ei francez a schimbat prefixul, la 30 de ani.

Cu puțin timp în urmă, cei doi iubiți și-au aniversat zilele de naștere. De ziua iubitului francez, cuplul s-a mutat în casă nouă, semn că relația dintre ei devine din ce în ce mai serioasă. La un moment dat, Irina Rimes și David au locuit o perioadă în Franța, într-un apartament închiriat. 

”Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor și noi avem planurile noastre de viitor, dar sunt ale noastre. Nu știu dacă trebuie să ne grăbim undeva și dacă o să o facem, probabil o să o facem intim și nu o să știe nimeni„ a povestit ea.

Întrebată dacă David este alesul, Irina Rimes nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume. Momentan, aceasta spune că nu mai crede nimic și că vrea pur și simplu să traiască, iar lucrurile să vină de la sine.

 

 

 

Sursa foto: viva.ro

Share:

Articole recomandate