Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Nelu Stratan avea planuri mari de viitor, urma să lanseze o carte de dragoste și un nou album muzical

Nelu Stratan avea planuri mari de viitor, urma să lanseze o carte de dragoste și un nou album muzical

Vestea despre trecerea în neființă a interpretului și producătorului de muzică, Nelu Stratan, a marcat foarte multă lume. S-a stins din viață la vârsta de numai 51 de ani, atunci când avea planuri mărețe de viitor și multe idei de realizat, care cu părere de rău nu au fost duse la bun sfârșit.

După ce o bună perioadă a lipsit de pe micile ecrane, de pe la concerte și evenimente private, acum nu demult Nelu Stratan se hotărâse să revină din nou la muzică și se apucase de lucru, însă nu a mai fost să fie. A lăsat în urma sa foarte multe idei, planuri, vise și colaborări nerealizate. Despre pasiunea sa pentru scris știa foarte puțină lume, își dorea mult să publice o carte cu povestea sa de dragoste. Despre acest vis nefinalizat al artistului a scris chiar Andrei Porubin, pe rețelele de socializare.

„Nelule, Nelule!... De ce te-ai supărat așa pe lumea asta?! Sau CINE ți-a supărat inima, de ai plecat atât de subit?! ...Mă uit la tine prezent pe fotoliul de la Veranda… și îmi amintesc ce sensibile au fost cântecele tale, inclusiv ultimele!... Iar povestirea ta de dragoste, pe care o scriai, din care mi-ai dat să citesc în secret și pe care voiai să o lansezi în septembrie… așa și va rămâne neterminată… Nelule, Nelule… Ce tristă zi ne-ai oferit azi!!!... Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în Pace!”, a scris Andrei Porubin.

Nelu Stratan a fost căsătorit o singură dată și divorțase după ceva vreme, interpretul niciodată nu prefera să vorbească despre copiii săi, de aceea foarte multă lume nici măcar nu știa că Nelu Stratan are copii. Ba chiar mai mult, de curând urma să fie și socru mare.

De noutatea extrem de tristă și neașteptată  au rămas profund îndurerați colegii de breaslă, prietenii, familia și admiratorii lui Nelu Stratan. Foarte mulți dintre ei au transmis condoleanțe familiei și au publicat mesaje în care își aminteau cu multă admirație despre realizările artistului, dar și cu mult regret despre planurile majore ale acestuia.

„Nu pot să cred... De ceva timp nu mai auzisem nimic despre el. Dar acum câteva săptămâni m-a sunat chiar el. Am fost surprinsă. Mi-a spus că administrează un post tv și, în curând, urmează să fie director și la un post radio. Ca de obicei, bine dispus și cu multe planuri și idei. Urma să ne vedem această săptămână p-u a discuta o colaborare cu revista, dar n-a fost să fie... Dumnezeu să te odihnească în pace, Nelu...”, a scris interpreta Aura pe rețelele de socializare.

Foto: facebook.com

 

Share:

Articole recomandate