Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Noi detalii în cazul fetei moarte la Tiraspol: Cine ar fi sunat-o

Noi detalii în cazul fetei moarte la Tiraspol: Cine ar fi sunat-o

Noi detalii au apărut în cazul fetei de 15 ani care a fost găsită moartă, la Tiraspol, în subsolul unei clădiri abandonate. Ultima discuție pe care a purtat-o la telefon, înainte să dispară, a fost cu prietenul său, Radmir, care anterior ar fi avut o ceartă cu Ilie, fostul ei iubit și principalul suspect în cazul omorului fetei, transmite Știri.md cu referire la televiziunea locală.

Fata a plecat de acasă pe la ora 14:00. Ultimul care a vorbit cu ea la telefon a fost Radmir, la ora 16:00.

Băiatul a povestit că a auzit în telefon un ecou, posibil în acel moment Svetlana deja era în clădirea părăsită.

„În ultima discuție am întrebat-o: Unde ești? Ea mi-a răspuns că e la o cafenea. Am auzit un ecou, de parcă ar fi urcat scările unei clădiri. I-am spus: Dă receptorul persoanei care e cu tine, fată sau băiat. Vreau doar să știu cu cine ești. Apoi s-a auzit brusc un foșnet și circa 10 secunde de tăcere, apoi mi-a închis. Eu m-am supărat, nu am sunat-o circa 15 minute, apoi am trecut peste orgoliu și am sunat-o, dar nu a mai răspuns”, a dezvăluit Radmir.

Prietenele Svetlanei au relatat că între Ilie, fostul iubit al Svetlanei, și Radmir a avut loc recent o ceartă, fără bătăi, posibil pe motiv de gelozie.

Fetele au spus că îl cunosc bine pe Ilie, care este acum principalul suspect în omorul fetei, și nu cred că el ar fi fost în stare să comită o asemenea crimă.

Cei doi s-au despărțit vara, dar au continuat să comunice pe rețelele de socializare, iar uneori se vedeau.

„Am o părere bună despre el. E un băiat frumos, blând, nu m-aș fi gândit că el ar fi în stare”, a spus una dintre prietenele Svetlanei.

„Îl cunosc de mai demult. Era mereu foarte pozitiv și avea o atitudine foarte bună față de Svetlana”, a adăugat o altă prietenă.

A doua zi după dispariția Svetlanei, cele două prietene ale sale, Victoria și Anastasia, au început să-și sune toți cunoscuții, printre care și Ilie. L-au întrebat dacă nu știe unde este Sveta. El le-a răspuns că, la rândul său, își face griji.

Când cazul a apărut în presă, iar prietenii s-au pornit să o caute prin toate clădirile părăsite, Ilie a dispărut. Atunci acesta încă nu era căutat. Nici acasă, nici la școală, adolescentul nu a fost văzut de marți. Părinții nu au anunțat Poliția despre dispariția fiului.

După ce a fost găsit corpul neînsuflețit al Svetlanei, prietenii ei au venit la Ilie acasă.

„Mama lui ne-a spus că nu a apărut acasă, cum a plecat, nu a fost văzut nici la școală.”

Una dintre fete a relatat că atunci când mama sa l-a întrebat în scris unde este, el a răspuns „niciunde”, iar când a vrut să afle când se va întoarce acasă, el i-ar fi scris „niciodată”.

Nu se știe, însă, dacă mesajele au fost scrise de Ilie.

Svetlana și-a lăsat în urmă bunica și mama, care o creșteau împreună. Copila a fost înfiată când avea doar 1 an. Părinții fetei au decedat.

 

 

 

 

Sursa foto: zf.ro

Share:

Articole recomandate