Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O mamă din Hîncești a fost surprinsă cum își bate cu cruzime bebelușul

O mamă din Hîncești a fost surprinsă cum își bate cu cruzime bebelușul

O mamă din satul Lăpușna, raionul Hîncești a fost surprisă de camerele de supraveghere în timp ce își lovește cu cruzime propriul copil de doar un an și jumătate, scrie protv.md

Camerele de supraveghere au fost instalate de către soțul acesteia, după ce a observat că micuțul se teme de mama. Acesta pleca în fiecare zi la muncă, iar când se întorcea copilul era speriat, lucru care i-a stârnit suspiciuni. 

Poliția a fost sesizată la data de 21 februarie de către tatăl copilului. Bărbatul de 27 de ani a comunicat oamenilor legii că soția sa de 22 ani a agresat de nenumarate ori micuțul de doar un an și jumătate. 

„La moment polițiștii întreprind măsuri operativ investigative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, au fost sesizată și comisia multidisciplinară din cadrul APL”, a declarat ofițerul de presă.

Contactați de PRO TV, responsabilii din cadrul asistenței sociale din localitate ne-au spus că la moment se fac cercetări privind condițiile de trai a familiei: „Cazul este înregistrat, copilul este la tata, a fost la spital și a trecut niște controale medicale, i s-a dat tratament și în martie este programat să treacă un apărat la cap din cauza loviturilor primite. La moment suntem la domiciliul copilului, însa mama lui nu este acasă, este doar bunica.”

Imagini video pe protv.md 

Sursă foto: digi24.ro 

Share:

Articole recomandate