Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Sute de persoane se luptă să salveze un copil care a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri

Sute de persoane se luptă să salveze un copil care a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri

Un copil a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri în Vietnam, iar sute de persoane participă, de două zile, la operațiunea de salvare. Echipele de intervenție au pierdut legătura cu el, scrie stirileprotv.ro.

Copilul de 10 ani a căzut în urmă cu două zile într-o groapă adâncă de 35 de metri și îngustă de doar 25 de centimetri, pe un şantier din sudul Vietnamului, relatează AFP, citat de Agerpres.

Se pare că băiatul, Thai Ly Hao Nam căuta fier vechi când a căzut în interiorul unui stâlp gol din beton turnat pentru construcţia unui pod în provincia Dong Thap, a declarat un membru al echipelor de salvare.

Facem tot posibilul. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul", a adăugat el.

Autorităţile „nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El nu a mai interacţionat cu cei din exterior, deşi oxigen era încă pompat" în interior, a informat ziarul vietnamez Tuoi Tre.

Potrivit mass-media, salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

 Premierul vietnamez Pham Minh Chinh le-a cerut luni autorităţilor federale să se alăture eforturilor echipelor locale pentru salvarea băiatului.

 

 

 

Sursa foto: stirileprotv.ro

 

 

 

Share:

Articole recomandate