Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un bebeluș de un an, spitalizat cu piciorul rupt. Mama s-a adresat medicilor abia a doua zi

Un bebeluș de un an, spitalizat cu piciorul rupt. Mama s-a adresat medicilor abia a doua zi

Un copil de 1 an a ajuns duminică la spital, cu o fractură la picior, după ce ar fi căzut, în timp ce se juca. Mama sa i-a înfășurat piciorul cu un bandaj elastic și s-a adresat medicilor abia a doua zi. Incidentul s-a produs într-o localitate din stânga Nistrului, transmite unimedia.

Potrivit oamenilor legii, în timp ce mama micuțului era ocupată prin casă, acesta se juca nesupravegheat. Femeia, în vârstă de 33 de ani, a venit abia atunci când a auzit strigătul micuțului care căzuse jos. Când și-a dat seama de cele întâmplate, femeia a înfășurat piciorul copilului cu un bandaj elastic. Ea a dus băiețelul la spital abia a doua zi.

Medicii au diagnosticat copilul cu o fractură închisă a coapsei drepte. Potrivit medicilor, starea acestuia este stabilă.

Vecinii spun că tatăl copiilor este la muncă peste hotare, iar pe mama acestora o văd adesea consumând băuturi alcoolice.

În urmă cu o lună, femeia a fost trasă la răspundere, când a lăsat copiii singuri, încuiați acasă, și a atașat la ușa casei un bilet: „Am plecat trei zile”.

 

 

 

Sursa foto: echipa.md

Share:

Articole recomandate