Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un nou loc de frunte, o nouă istorie pentru Moldova!

Un nou loc de frunte, o nouă istorie pentru Moldova!

Mădălina Lungu  este tânăra interpretă care scrie istorie pentru Republica Moldova. Este vocea care o reprezintă frumos la cele mai notorii concursuri de muzică pentru  juniori și tineri, dar și la evenimente istorice. De astă dată Mădălina a cucerit locul 1 în cadrul festivalului FICSE – Festival Internatioanal da Cancao da Estrela 2024, din Portugalia, cu piesa Nothing Else Matters.  A avut 25 de concurenți cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, care au interpretat în total 42 de piese.

Amintim, că această tânără elevă, a intonat Imnul de Stat la ședința solemnă a Parlamentului Republicii Moldova, consacrată celebrării a 30 de ani de la adoptarea Constituției RM.

Anul trecut Mădălina Lungu a luat Grand Prix-ul în cadrul concursului prestigios „Sanremo Junior” din Italia – un succes înregistrat pentru prima dată pentru țara noastră. De asemenea, a fost desemnată „Omul Anului 2023” la categoria „VIP JUNIOR”. 

Mădălina este elevă la Liceul Teoretic Orizont. Profesoara sa de canto este interpreta Rodica Roșioru, doctor în științele artelor.

Share:

Articole recomandate