Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Val deosebit de căldură în Europa: Imagini dramatice cu un bărbat care fuge de flăcări în Spania

Val deosebit de căldură în Europa: Imagini dramatice cu un bărbat care fuge de flăcări în Spania

Valul de caniculă care a lovit Europa, ducând la temperaturi record în Marea Britanie, Franța, Spania și Portugalia continuă să facă ravagii, în vreme ce autoritățile locale încearcă să controleze incendiile de vegetație, iar oamenii fug din calea dezastrului, scrie hotnews.ro

În Spania, incendiul care mistuie provincia de nord-vest Zamora a dus la moartea unui cioban de 69 de ani, după ce un pompier își pierduse viața zilele trecute, în aceeași zonă.

Luni seara, un angajat de 50 de ani din Madrid care lucra de la birou a fost declarat mort ca urmare a unui atac de cord. Institutul de Sănătate Publică Carlos III a raportat peste 510 decese cauzate de caniculă, relatează The Guardian.

Focul a izbucnit și pe câmpurile din apropierea orașului Tábara, provincia Zamora, flăcările cuprinzând un excavator, iar șoferul care ajuta la combaterea incendiului a fost silit să fugă cu hainele arzând pe el, încercând disperat să își salveze viața.

El a primit îngrijiri la fața locului, după care a fost transportat de urgență, cu elicopterul, la un spital din Valladolid, cu arsuri grave.

 

 

 

Sursa foto: hotnews

 

Share:

Articole recomandate