Acerumen

Cele mai căutate pe Google nume de copii anul acesta

Cele mai căutate pe Google nume de copii anul acesta

Când vine vorba de prenume pentru copii, Google se dovedește a fi cea mai accesată sursă de inspirație. Și cum opțiunile sunt foarte multe, vedeți o listă cu cele mai căutate nume de bebeluși de anul acesta.

Nu au neapărat o semnificație aparte, nu sunt nici cele mai originale și frumoase, dar câștigă foarte mult la capitolul popularitate: 

Pentru fete, utilizatorii de internet din întreaga lume și-au exprimat interesul și curiozitatea pentru următoarele prenume: Elizabeth, Isabella, Olivia, Ava, Emily, Amelia, Noah, Emma, Grace, Evelyn, Avery, Layla, Mia, Sarah, Kai, Rowan, Aria, Jordan, Hannah și Madison.

Și la băieți numele inspirate de la celebrități predomină, precum și câteva nume cu o simbolistică aparte: James, Michael, Asher, Ezra, Jacob, Matthwe, Aiden, Daniel, Alexander, William, Noah, Logan, John, Avery, Liam, Joshua, Ethan, Joseph și Ryan. 

Iar dacă aceste nume nu vă sună deloc bine, iată listele cu cele mai populare nume ale anilor trecuți:

În 2016, 2015 și 2014: Sofia, Emma și Olivia pentru fete, Jackson, Aiden și Lucas pentru băieți, au fost prenumele cele mai alese de către viitorii părinți pentru copii lor.

În 2013 prenumele Isabella era printre preferate la fetițe, iar la băieți Noah.

Printre nume mai puțin populare în spațiul românesc, dar preferate în alte țări europene, se numără Milena, Esma, Chiara, Fatma, Lana, iar la băieți Zoran, Elias, Amar, Matas sau Zan.

 

Informații: clickpentrufemei.ro

Foto simbol: popmech.ru

Adaugă comentariu

Închide