Acerumen

Pediatrul Komarovskii vorbește despre terciurile și piureurile din comerț în alimentația copilului

Pediatrul Komarovskii vorbește despre terciurile și piureurile din comerț în alimentația copilului

Atunci când începem diversificarea părinților le apar foarte multe întrebări. Una dintre ele este dacă îi pot da copilului piureuri și terciuri din comerț, mai ales că apar diverse informații vehiculate printre mame precum că produsele din comerț pentru bebeluși și copii nu ar fi sănătoase. Renumitul pediatru Komarovskii a fost abordat pe pagina sa pentru a răspunde la o astfel de întrebare.

O mămică s-a interesat de la medicul pediatru ucrainean, Evghenii Komarovskii, dacă poate să-și hrănească copilul cu terciuri și piureuri din comerț, special concepute pentru copii. Mămica a subliniat că pediatrul copilului său se exprimă împotriva alimentație din comerț.

În context, pediatrul Komarovskii a spus că piureurile și terciurile create de companiile cu renume sunt foarte bune pentru alimentația copilului și nu are rost să mergem împotriva tehnologiilor care permit selectarea celei mai bune materii prime și transformarea ei în mâncare sănătoasă pentru copii.

 

Noi ținem să menționăm că fiecare părinte este în drept să decidă cum să-și alimenteze copilul. Și dacă sunteți adepții alimentației pregătită doar în condiții casnice, nimeni nu este în drept să vă dicteze altceva.

 

Informații: komarovskiy.net/faq

Foto simbol: ladiesjournal.ru

Adaugă comentariu

Închide