10 lucruri utile pe care le poţi face din piesele Lego

10 lucruri utile pe care le poţi face din piesele Lego

Aveţi piese de lego peste tot în casă? Se întâmplă să mai călcaţi pe ele din greşeală şi vă enervează la culme? De ce să nu încercaţi să vă jucaţi şi voi cu aceste piese împreună cu puştiul vostru şi să construiţi chestii utile pentru viaţa de zi cu zi. Niciodată nu e prea târziu pentru un joc, mai ales alături de copii.

1. Construieşte un suport pentru telefonul tău. Aşa vei şti mereu unde îl poţi găsi dar şi vei zâmbi de fiecare dată când îl vei vedea.

2. Dacă trebuie să îi dăruieşti cuiva un cadou de dimensiuni mici, atunci această idee este potrivită. Construieşte o cutiuţă în care să pui cadoul. Va fi original, va impresiona şi te vei simţi mândră că l-ai făcut cu propriile mâini.

3. Suport pentru pahare şi căni. Cu aşa un suport poţi fi sigură de faptul că micuţul tău nu va mai pune ceaşca sau paharul pe mobilă, ci va folosi mereu un suport.

4. O idee grozavă pentru camera copilului tău este acest ghiveci improvizat din lego pe care îl poţi pune în jurul ghiveciul deja existent. Aici vă puteţi pune imaginaţia la contribuţie şi să construiţi ceea ce îi place puştiului vostru mai mult. La sigur acest obiect de decor va fi observat de toată lumea.

5. Dacă nu ai unde să îţi pui bijuteriile atunci această idee este perfectă, sau ai putea să construieşti una pentru fetiţa ta.

6. Oragnizaţi-vă cheile cu ajutorul pieselor de lego. Lipiţi de perete o astfel de construcţie, iar pe post de breloc folosiţi o piesă lego.

7. Construieşte o ramă în care să pui poza puştiului tău sau o poză de familie. Simplu şi frumos!

8. Tot cu ajutorul pieselor de lego puteţi face şi câteva lecţii de matematică şi să îi explicaţi ce-i aia "fracţie"!

9. Dacă aveţi ceva mai multă răbdare şi timp la dispoziţie, atunci puteţi construi o lampă ornamentrală potrivită pentru camera băieţelului vostru.

10. Un suport pentru pixuri şi creioane creativ şi frumos.

Foto: lifeasmama.com, techgyd.com

Adaugă comentariu

Închide