Grădiniță plină de gândaci în capitală

Grădiniță plină de gândaci în capitală

Grădinița 212 din sectorul Ciocana al capitalei ar fi plină de gândaci care îi mușcă pe copii. Părinții se declară îngrijorați din cauza că administrația instituției nu întreprinde nicio măsură pentru a scăpa de ei. O mămică care își duce copilul la această grădiniță a declarat pentru noi.md că părinții sunt deja disperați.

Grădinița este acum în vacanță, iar părinții fac reparație în grupă. Însă faptul că aceasta este plină de gândaci ne îngrozește. Copiii vin de nenumărate ori mușcați de aceste insecte, ne este frică pentru sănătatea lor”, a afirmat femeia. Mama mai spune că educatoarele sunt conștiente de această situație, dar o trec cu vederea. În timp ce directoarea, de două săptămâni, nu întreprinde nicio măsură pentru a rezolva situația.

Ea ne-a dat niște spray-uri cu otravă, însă acesta nu are niciun efect asupra gândacilor. Subsolul grădiniței este plin de ei”, a adăugat părintele.

Administrația grădiniței a fost de negăsit pentru a comenta incidentul. Contactat de reporterul Noi.md, purtătoarea de cuvânt al Direcției generale educație, cultură, tineret și sport, Elena Vorotneac, a declarat că managerul instituției trebuie să întreprindă măsuri urgente de dezinsecție. Totodată, ofițerul de presă a menționat că va reveni cu o reacție mai detaliată mai târziu.

 

Foto simbol: renasterea.ro

Adaugă comentariu

Închide