Detalii noi despre deflagrația din sectorul Râșcani! Doi decedați au venit din Israel să-și vadă nepoțica nou-născută

Detalii noi despre deflagrația din sectorul Râșcani! Doi decedați au venit din Israel să-și vadă nepoțica nou-născută

Erau de la 14 ani împreună și au murit într-o zi”. Asta a declarat nora celor doi soți, care au venit din Israel la Chișinău să-și vadă nepoțica nou-născută, însă s-au stins în urma deflagrației din blocul de pe bulevardul Moscovei, scrie Protv.md.

Tânăra a declarat că părinții soțului ei au venit la Chișinău pentru a-și vedea nepoțica nou-născută. Astfel, ei au închiriat un apartament pentru părinți, chiar în blocul în care trăiau. „Mama și tata s-au născut într-o lună. Chiar și în același spital de maternitate, s-au întâlnit la școala și nu s-au mai despărțit de atunci, au fost fericiți împreună. Acum doi ani am sărbătorit nunta lor de aur”, a declarat nora acestora.

Ea a mai spus că socrii ei și-au luat în Moldova și câinele, care la fel a murit în apartamentul afectat de explozie. „Vorbeam cu ei în fiecare zi. Au fost fericiți să-și petreacă timpul cu nepoata lor”, a adăugat tânăra. 

Din datele care i s-a comunicat, tânăra spune că socrii ei erau la etajul 15, iar cineva cu un etaj mai sus a instalat ilegal o butelie de gaz la balcon. După explozie toate balcoanele de la 3 etaje au căzut.

În următoarele zile, corpurile neînsuflețite ale celor doi soți urmează să fie repatriate în Israel.

Patru persoane au murit în urma acelei deflagrații de sâmbătă noaptea - o femeie de 30 de ani și fiul ei de 4 ani, un bărbat și soția acestuia, ambii de 77 de ani, iar opt, printre care și un pompier, au primit diverse traumatisme. Explozia a fost atât de puternică încât a distrus trei apartamente, iar bucăți de beton au fost aruncate la câțiva metri.

Preliminar, deflagrația s-a produs din cauza unei butelii de gaz. Printre răniți este și proprietara apartamentului în care s-a produs deflagrația. Femeie de 32 de ani este internată la Institutul de Medicină Urgentă cu arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului, starea ei fiind gravă.

 

Sursa: .vesty.co.il; protv.md

Adaugă comentariu

Închide