Îngrozitor! Fetiță de 12 ani violată în mod pervers de tatăl vitreg
Mobilat

Îngrozitor! Fetiță de 12 ani violată în mod pervers de tatăl vitreg

Îngrozitor! Fetiță de 12 ani violată în mod pervers de tatăl vitreg

O fetiță de 12 ani a fost violată în mod repetat în mod pervers de tatăl vitreg. Mai mult chiar, mama copilei știa despre aceasta, dar îi zicea să tacă sau să nu spună minciuni. Despre caz a relatat, anonim, pe un grup de pe Facebook, expertul criminalist care s-a ocupat de acest caz. Mai jos prezentăm istoria descrisă de expert.

Astăzi am citit o istorie îngrozitoare despre anonima violată... nu mai pot sa tac, vreau sa strig în gura mare, să urlu, pentru că așa lucruri se întâmplă lângă noi, cu noi, cu copiii noștri, dar mai mult decât atât nu pot face, lupt in fiecare zi cu rechinii lacomi și corupți, și risc să fiu înghițită, căci sunt doar o figură în sistemul nostru judiciar. Mame!!! Dragi mame de fiice și fii, vă implor citiți! P.S. scuze că de pe anonim,e ilegal ce fac eu acum, numele și datele au fost extrase din motive de conspirație .

Către 
Curtea de Înaltă Justiție a Organului Suprem de Judecătorie R. Moldova

Secția de Urmărire Penală și Criminalistică

Referitor la dosarul nr......
Eu, subsemnata ......expert criminalist ,domiciliată R. Moldova...
Având în vedere articolul ...si ...punctele b,b1 si c,din codul de procedura penală, c u infracțiune privitoare la viața sexuală, depun o copie{1} a expertizei psihico-morale-sociale, în soluționarea dosarului nr.../P/2015, următoarele dovezi relevante pentru aflarea adevărului și justa soluționare a dosarului cu numărul de mai sus, în care sunt anchetate, organizate și desfășurate probele cu privire la infracțiunea contra libertății și integrității sexuale a minorei (12ani) Gabriela .....
În timpul efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, în prezența pediatrului ...... și psihologului ......., minora Gabriela ..... a povestit în detalii cum a fost maltratată și abuzată sexual de tatăl său vitreg timp de jumătate de an.
 

Citez: „Tata intra după mine în baie de fiecare dată când mă duceam să mă scald. Mă dezbrăca de haine și umplea vana cu apă și mă scufunda in ea, apoi lua săpunul și începea să mă spele… mai întâi pe picioare, apoi mai sus în zone genitale, el spunea că mă spală de mizeria lumii înconjurătoare, că numai el îmi vrea binele și dacă zic la cineva, voi pierde unica persoană pe lume care îmi vrea binele. După acesta se dezbrăca până la jumătate și începea să-și masturbeze organul, după care mă întorcea cu spatele la el și mă spăla pe spate cu multă spumă, apoi pe poponeață după care mă trăgea la el și intra în mine cu multă violență, eu strigam ca mă doare, dar el nu se oprea, după aproximativ 10minute când eu începeam să plâng tare, el se oprea și din nou începea să mă spele spunând că eu am fost fetiță foarte bravo și el se mândrește cu mine, eu voiam să ies din baie, să fug, dar el nu-mi permitea, mă întorcea din nou cu spatele și mă spăla cu spumă multă la poponeață după care îmi băga acolo penisul său, asta era foarte dureros, de câteva ori chiar am leșinat, dar aici nu se termina, se urca cu mine în cadă mă impunea să stau în genunchi și îmi băga în gură penisul său și mă punea să-l sărut.”
(unele cuvinte au fost schimbate din motive de limbaj și considerente morale)

În timpul activității desfășurate de organelor de urmărire penală, când minora Gabriela ....se întâlnea cu tatăl său vitreg pe coridoarele instituției, de fiecare dată suferea un atac de panică prin respiraţie accelerată și senzaţia de sufocare, puls ridicat, uneori însoţit de dureri în zona pieptului, tremurul corpului şi frisoane, deseori senzaţia de amorţeală, greaţă, senzaţie de leşin sau de slăbiciune în tot corpul. Mama fetei fiind la curent cu toate faptele nu a contribuit cu nimic să ajute copilul, ba mai mult, i-a zis să tacă și să nu mintă că așa ceva nu ar fi posibil.

Ordonanță:
La data 1 octombrie 2015, minora Gabriela ...a fost internată în spitalul raional .........., cu schimbări de comportament agresiv. În asistența pediatrului ....... și expertului psiholog ..... s-a ajuns la concluzia că fetița a fost abuzată sexual și suferă de un sindrom depresiv major prin panică. Probele dovedesc că minora a fost abuzată sexual de tatăl său vitreg (expertiza medico-legală anexată la dosarul nr....../P/2015,pagina 11)


Din expertiza medico-legala psihiatrică constat:
Consecințe ale abuzului fizic în plan emoțional: Sentimentele de inferioritate, comunicarea dificilă, marcată de violență, rușine, își asumă vina.
În plan social: Copilul de la început nu recunoaște maltratarea și nu o denunță. 
În plan comportamental : eșecuri, lipsa abilităților limbajului, furie excesivă, coșmaruri, tremur nocturn, balans al capului, teamă exagerată de separare, agresivitate, comportament anti-social.
În plan fizic: la efectuarea unui tuseu rectal și vaginal copila a făcut o adevărată criză cu psihoze și panică pronunțată, dar medicii au reușit să depisteze că minora are o dilatare puternică a sfincterului anal, organele genitale (labiile mari, labiile mici, vestibulul, himenul, glandele Bartholin, clitorisul) sunt deteriorate, tulburările digestive, tulburările de instinct alimentar, simptomele vagi de dureri abdominale.

Acesta a fost strigătul sufletului meu poate cineva din voi care încă se mai îndoiește, copilul sau bărbatul, se vor opri din drumul său și vor chibzui, măcar un pic. Ascultați de copiii voștri, protejați-i și oferiți-le o copilărie frumoasa. Nu schimbați un bărbat pe un suflet de copil”, a scris la final experta.

 

Foto simbol: ok-magazine.ru

Adaugă comentariu

Închide