Set botez

Puteți fi cazați gratuit oriunde călătoriți dacă acceptați să aveți grijă de animalele de companie ale gazdelor

Puteți fi cazați gratuit oriunde călătoriți dacă acceptați să aveți grijă de animalele de companie ale gazdelor

Imaginați-vă că vă aflați la cele mai uimitoare locații de cazare atunci când călătoriți - de la ferme franceze până la vile de plajă australiene – și sunteți cazați absolut gratuit, în schimb trebuie să aveți grijă de animalele de companie ale gazdelor. O companie numită Trusted Housesitters vă permite să faceți asta.

Conceptul este simplu – te conectezi cu oamenii care doresc să călătorească, dar se simt vinovați de faptul că își lasă animalele de companie acasă. Dar ei contează pe alți călători care ar dori să aibă grijă de casa și animalele lor de companie în schimbul cazării.

Pentru a vă asigura cele mai uluitoare case în care să stați, trebui să aveți o bună reputație. Dar acest lucru este relativ ușor de făcut, trebuie să aveți comentarii bune la profilul dumneavoastră de la cei cu care ați interacționat. Șansele voastre cresc dacă aveți pe cineva care să vă scrie o caracteristică și să aveți documentele de identitate verificate online.

Sunteți pregătiți să porniți la drum și să ajungeți la casele pe care le-ați visat mereu, iar acolo să vă bucurați de cea mai fermecătoare companie cu patru picioare? Pagina de internet a companiei este: trustedhousesitters.com, iar acolo vă puteți înregistra pentru a putea începe călătoriile de vis.

 

Informații și foto: boredpanda.com

Adaugă comentariu

Închide