Cea mai bogată femeie din Rusia, Olga Buzova, are cerințe de regină de la organizatorii concertelor sale

Cea mai bogată femeie din Rusia, Olga Buzova, are cerințe de regină de la organizatorii concertelor sale

Conform publicației Forbes, interpreta și prezentatoarea TV, Olga Buzova, este cea mai bogată femeie din Rusia. Aceasta are 32 de ani, iar într-un an a câștigat peste 3,9 milioane de dolari, ceea ce îi permite să trăiască pe picior larg. Totodată, interpreta are și cerințe înalte de la organizatorii concertelor la care este invitată.

Publicația Komsomolskaia Pravda a făcut public raider-ul Olgăi Buzova, iar din acesta s-a aflat că organizatorii trebuie să-i asigure zborul în clasa business, acces VIP la și din aeroport, și cea mai luxoasă cameră la hotel de 5 stele pe perioada aflării ei într-un anumit oraș.

De asemenea, interpreta mai solicită 2 bodyguarzi cât se plimbă prin oraș, o mașină la fel de clasa lux și șofer care cunoaște istoria orașului și îi poate povesti despre locurile frumoase din acesta. În timpul concertului ea cere 4 bodyguarzi să-i asigure securitatea, iar în camera sa să aibă pe lângă mâncarea foarte bună, vin și coniac, narghilea, băutură energetică, și produse pentru păr de o anumită marcă. Ea mai primește suplimentar la onorariul pentru concert și suma de 7 mii de ruble (circa 2 mii de lei n.r.) pentru cheltuieli curente în fiecare zi de aflare în acel oraș.

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu

Închide