Fiica interpretei Doina Sulac împlinește 12 ani. Vezi cât de mare s-a făcut Nicoleta!

Fiica interpretei Doina Sulac împlinește 12 ani. Vezi cât de mare s-a făcut Nicoleta!

Astăzi interpreta Doina Sulac a început dimineața mai special decât de obicei, și asta deoarece fiica acesteia, Nicoleta, este omagiată și împlinește 12 anișori.

Parcă mai ieri, Doina Sulac o ținea pe fiica ei Nicoleta în brațe, dar uite că timpul a trecut repejor, iar astăzi fericita mămică are deja fată mare. Nicoleta este unicul copil al interpretei, dar și cea care zi de zi îi aduce zâmbetul pe chipul mamei sale. Și cum la orice sărbătoare gândurile frumoase și mesajele de felicitare sunt inevitabile, Doina Sulac a hotărât chiar de dimineață să-i dedice un mesaj deosebit de frumos fiicei sale.

„Acum 12 ani în urmă, am adus pe lume un îngeraș, așa s-a născut un cântec... și s-a schimbat și viața mea... Nu a fost ușor, dar Dumnezeu m-a ales pe mine să fiu mama ei. Ea e rostul meu în viață și speranța mea... Ea e tot ce am pe lume, ea e fata mea!!! La mulți ani, Nicoleta!!!”, aceasta a fost urarea Doinei Sulac.

Se pare că Nicoleta calcă pe urmele mamei sale, așa cum și-ar fi dorit și bunelul ei, regretatul interpret, Nicolae Sulac, care astăzi ar fi fost mândru de nepoata lui. Acum Nicoleta Sulac învață la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu” din capitală și studiază pianul.

Și echipa Odoraș îi urează Nicoletei la mulți ani și cât mai multe realizări frumoase! 

Foto: Facebook.com

 

Adaugă comentariu

Închide