(FOTO) Cum s-au schimbat cele mai frumoase actrițe din serialele braziliene

(FOTO) Cum s-au schimbat cele mai frumoase actrițe din serialele braziliene

Probabil nu există familie în care cel puțin un membru să fi privit ani la rând serialele braziliene care se difuzau la mai multe posturi TV. La drept vorbind, atunci când internetul nu era disponibil peste tot anume aceste seriale erau o posibilitate de a petrece plăcut timpul seara, înainte de a merge la culcare.

Și probabil mulți se întreabă uneori, cum arată acum actrițele preferate din aceste seriale? Vă propunem să derulați mai jos ca să le vedeți și să vă amintiți serialele preferate.

Maria Fernanada Candidu (44 de ani)

 

La sigur vă amintiți de serialul „Terra nostra” (Земля любви, земля надежды) despre italienii care emigrau în Brazilia unde lucrau pe plantațiile de cafea. Maria Fernanda a jucat-o pe italianca Paola.

Este căsătorită cu un om de afaceri francez cu care are doi fii.

 

Juliana Paes (39 de ani)

 

Juliana a crescut într-un raion foarte sărac din Rio de Janeiro. Tatăl ei se ruinase și cu greu reușea să-și întrețină cei 4 copii. Juliana totuși a reușit să răzbată în viață, a fost jurnalistă și prezentatoare TV, s-a filmat în mai multe filme și seriale, iar unul dintre cele mai cunoscute este „Clona”, acolo jucând rolul lui Carla.

 

Giovanna Antonelli (42 de ani)

 

Desigur că toți o cunosc pe Giovanna, care a jucat-o pe frumoasa Jadi tot în serialul „Clona”. Ea este cea mai apreciată actriță din Brazilia modernă, filmându-se în multe seriale. Are un fiu cu Murilo Benisio, actorul principal din serialul „Clona”, dar cu care se despărțise aproape imediat după nașterea fiului lor. A urmat un proces lung de judecată, căci Murilo nu-i permitea să plece cu fiul lor în SUA unde Giovanna dorea să locuiască împreună cu al doilea său soț. Din cauza interdicției nu a mers nici acea căsnicie a Giovannei. Acum este împreună cu un regizor de film cu care are două fiice.

 

Letícia Sabatella (47 de ani)

 

O altă actriță din serialul „Clona” este și Leticia Sabatella, care a jucat-o acolo pe Latifa. Are o fiică din 1993, care s-a născut cu mult înainte de termen și medicii îi dădeau puține șanse de viață. Dar fetița a crescut sănătoasă și puternică. Leticia este foarte credincioasă, dar studiază mai multe religii, este vegetariană, face multe acte de caritate.

 

Vera Fischer (66 de ani)

 

Și pe Vera Fischer la fel am putut-o vedea în serialul „Clona”, dar și în multe altele. Are 66 de ani, dar arată la fel de bine ca și 20 de ani în urmă. La începutul anilor 2000 era dependentă de droguri, a trecut o perioadă de reabilitare, atunci fiind lipsită de drepturi părintești asupra unicului său fiu. După ce s-a tratat a revenit la actorie.

 

Gloria Pires (55 de ani)

 

O cunoaștem foarte bine din serialul „Mulheres de Areia” (Секрет Тропиканки) unde actrița a jucat rolul a două surori gemene – Rut și Rakel. Anume aceste roluri au făcut-o cunoscută și au propulsat-o în lumea filmului. Atunci Gloria își dorea să renunțe la rol pe motiv că abia născuse a doua sa fiică, dar până la urmă a acceptat. Este mama a 4 copii, 3 fete și un băiat. Fiica sa mai mare, Cleo Pires, la fel este actriță.

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu

Închide