Meghan Markle și-a făcut un tatuaj menit să-i protejeze bebelușul de spiritele rele

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj menit să-i protejeze bebelușul de spiritele rele

În cadrul turneului de trei zile efectuat în Maroc, Meghan Markle și-a făcut un tatuaj pe mâna stângă care are o semnificație deosebită. Ducesa de Sussex și bebelușul ei vor primi protecția divină datorită acestui tatuaj.

Deși este în ultimul trimestru de sarcină, urmând să nască la finele lunii aprilie, Ducesa de Sussex încă mai zboară cu avionul. După ce a petrecut la New York alături de prietenele sale, unde a dat o petrecere pentru copilul său, iată că Meghan a zburat alături de Prințul Harry în Maroc, de data aceasta în misiune oficială. Mai mult, în aceeași zi Meghan s-a ales cu un tatuaj floral care are o semnificație deosebită.

 

Cuplul și-a petrecut dimineața vizitând centrul Education for All, o organizație care construiește pensiuni pentru tinere între 12 și 18 ani.

Samira, una dintre elevele interne, în vârstă de 17 ani, i-a făcut lui Meghan un superb tatuaj floral din henna pe încheietura mâinii stângi - pentru a le purta noroc ei și bebelușului.

„Este o tradiţie pentru femeile însărcinate din Maroc să-şi facă un tatuaj cu henna. Se face în pragul unor evenimente importante, precum nunta ori naşterea unui copil”, a explicat Samira, adăugând că acest gen de tatuaj se execută, de obicei, în ultimul trimestru de sarcină, fiind menit să protejeze mama și bebelușul de spiritele rele.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu

Închide