Sunt șanse să ne clasăm în finala Eurovision 2018? DoReDos evoluează astăzi!

Sunt șanse să ne clasăm în finala Eurovision 2018? DoReDos evoluează astăzi!

Astăzi are loc cea de-a doua semifinală a concursului muzical Eurovision Song Contest 2018. Tot azi, pe scena de la Altice Arena din Lisabona va evolua şi trupa DoReDoS, reprezentanta Moldovei, alături de alte 16 țări participante.

Conform caselor de pariuri, şansele de calificare în Marea Finală ale trupei sunt destul de mari, Moldova fiind plasată pe locul nouă în clasamentul final, transmite trm.md.

Pentru a fi alături de reprezentanții Moldovei, suntem îndemnați să urmărim cea de-a doua semifinală Eurovision 2018 de la ora 22:00 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe trm.md. Numărul de vot pentru trupa DoReDos este 7.

Mai jos este piesa, ce ne va reprezenta țara în această seara: „My Lucky Day”

În semifinala de azi vor mai concura Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia şi Ucraina, iar în prima semifinală, care a avut loc marți, s-au calificat deja zece țări: Albania, Cehia, Lituania, Israel, Estonia, Bulgaria, Austria, Finlanda, Irlanda şi Cipru.

Amintim că Concursul Muzical Eurovision este la cea de-a 63-a ediție. Aceasta are loc în Lisabona, Portugalia, în urma victoriei țării la ediția din 2017 organizată în Kiev, cu piesa „Amar pelos dois”, interpretată de Salvador Sobral.

Foto: moldova24.info

Adaugă comentariu

Închide