Diamant de Lux

Moldova, raionul Ialoveni, s.Suruceni
0606 08 008
https://www.facebook.com/nuntadiamant/
diamantdelux@gmail.com

Localul care îmbină odihna, luxul și mâncarea gustoasă

 

Cei care caută un local deosebit pentru cele mai importante evenimente ale vieții sau vor, pur și simplu, să se salveze de aglomerația orașului, în orice zi, îmbinând odihna, luxul și mâncarea gustoasă au o drept opțiune restaurantul „Diamant de Lux”, care se află la doar 10 km de Chișinău, în localitatea Suruceni.

Ce oferă „Diamant de Lux”? Două săli elegante de restaurant, un hotel confortabil pentru odihnă şi relaxare. Sălile sunt modern amenajate și decorate în culori pastelate, încăpătoare, pot găzdui ceremonii cu o capacitate de până la 140 de persoane – nunți, cumetrii, zile de naștere, baluri de absolvire sau evenimente corporative. Sălile sunt echipate cu sisteme de ventilație și climatizare ce asigură confortul termic indiferent de anotimp, conectare Wi-Fi, sisteme audio-video și iluminare disco pentru o petrecere veselă și reușită.

Meniul localului “Diamant de Lux” este unul extrem de variat. Bucătăria include diferite feluri de bucate atât din bucătăria națională cât și din cea europeană, care vor fi deservite de ospătarii localului la cel mai înalt nivel. Preţurile variază în dependență de eveniment. Astfel, pentru o persoană: 250 lei pentru zile de naștere, 350 lei – pentru cumetrii și 500 lei – pentru nunți.

Bonusul din partea casei include facilități precum: camera mirilor, o terasă în aer liber cu spații de recreare, o parcare auto și o cameră pentru copii, cu decor deosebit. Copiii se vor afla sub supravegherea unui animator și vor putea să se joace cu numeroase jucării sau să se odihnească pe paturile special pregătite pentru ei. Pătuțuri au fost prevăzute și pentru bebeluși.

Serviciul de cazare, lansat recent, oferă oaspeților de la petreceri un hotel cu 5 camere. Camerele sunt dotate cu toate cele necesare pentru confortul oaspeților: TV, aparat de aer condiționat și conexiune Wi-Fi. Prețul pentru cazare este de 25 euro/persoană.

Restaurantul este deschis zilnic, de la orele 11.00 până la 23.00, pentru toți vizitatorii care sunt în căutarea unei oaze de liniște nu departe de oraș.

 

Galerie de imagini
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide