Știi câte beneficii ai dacă mănânci miere pe stomacul gol?

Știi câte beneficii ai dacă mănânci miere pe stomacul gol?

Mierea 100% naturală are numeroase beneficii asupra organismului, mai ales când este consumată pe stomacul gol. Iată ce se întâmplă în corpul tău după ce consumi acest dulce natural înainte de a mânca orice altceva.

Îți activează sistemul digestiv. Dacă mănânci puțină miere, dimineața, pe stomacul gol, și apoi bei un pahar cu apă călduță, corpul intensifică arderile și contribuie la eliminarea mai rapidă a toxinelor din corp, combătând în mod eficient constipația.

Îți întărește sistemul imunitar. Dacă sistemul tău digestiv funcționează la parametri normali și sistemul tău imunitar va lupta în mod eficient în fața bacteriilor și a virusurilor care îți pot afecta sănătatea.

Combaterea bronșitei. Mierea contribuie la fluidificarea secrețiilor din gât și combate în mod eficient tusea asociată bronșitei.

Elimină bacteriile rele din corp. În compoziția mierii se găsește o enzimă care stimulează organismul să producă în cantități mici peroxid de hidrogen, o substanță care combate bacteriile „rele” și luptă împotriva infecțiilor.

Stopează dezvoltarea microbilor. Substanțele nutritive din miere au capacitatea de a stopa creșterea microbilor care declanșează apariția infecților virale.

Are grijă de pielea ta. Mierea abundă în antioxidanți care refac țesuturile pielii și redau strălucirea și frumusețea tenului.

 

Sursa: doctorulzilei.ro; tochka.net

Adaugă comentariu