Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Sucul natural care îți curăță ficatul și rinichii de nisip. Face adevărate minuni

Sucul natural care îți curăță ficatul și rinichii de nisip. Face adevărate minuni

Cele mai des întâlnite probleme de sănătate cu care oamenii se confruntă au legătură cu ficatul și rinichii. Pentru o mai bună funcționare a acestora, mulți optează pentru remedii naturiste, pregătite chiar în propria casă. 

Dovlecelul este „leguma-minune” care ajută la o mai bună funcționare a ficatului și elimină pietrele la rinichi. Se consumă sub formă de suc, 100 ml înainte de masă. 

Sucul de dovleac, remediul potrivit pentru pietrele la rinichi

Cunoscutul bioenergoterapeut a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre beneficiile sucului de dovleac și cum poate fi consumat acesta. De asemenea, este recomandat în cazul persoanelor care suferă de insomnie. 

Leacul de astăzi este foarte simplu. Pentru că tot este vremea dovleacului, voi da un leac pregătit cu ajutorul acestuia.

Sucul de dovleac este foarte bun în momentul în care avem probleme cu ficatul sau cu rinichii. Se bea câte 100 ml de suc de dovleac înainte de masă.

Totodată, atunci când avem probleme cu vezica urinară sau avem pietre la rinichi, se bea de trei ori pe zi 100 ml de suc de dovleac. Cam cu jumătate de oră înainte de masă.

Dacă suferim de insomnie, bem cam o jumătate de pahar de suc de dovleac. Putem să punem şi puţină miere. Îl bem cu 60 de minute înainte de culcare.

Sucul de dovleac mai poate fi administrat şi atunci când avem temperatură sau frisoane. Ba chiar este bun şi împotriva constipaţiei", a spus Lidia Fecioru.

Băutura care combate insomnia 

Deoarece am punctat anterior faptul că sucul de dovleac este un bun aliat împotriva insomniei, există încă o băutură care face minuni în acest sens. 

La un litru de apă se pun două banane, se taie rondele și se adaugă două bețișoare de scorțișoară. Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat. Punem întâi la fiert scorțișoara cu apa. Când a început să fiarbă, după cinci minute adăugăm banana. După fierbere, putem mixa această băutură. Putem să adăugăm acolo o lingură de miere, dacă vrem să fie mai dulce”, a explicat Lidia Fecioru, în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Share:

Articole recomandate